Friday, May 11, 2012

bila blogger troll blogger

sebagai menghormati permintaan beliau, aku pun upload la conversation antara kami ni. hahah.
die jarang komen kat blog aku ni. tapi selalu view je. seboleh-boleh suruh aku tukar wordpress baru dia nak komen kat blog aku.cisss.. takmau! aku sayang blogspot ni lagi okeh!


http://cdiqlife.com/ @ Haru Elie


  oh. aku rasa aku sebaya kot dgn die. nak panggil aku ahkak lak. ceiyt.



7 comments:

CikMai said...

hahaha tudiaaa.....

Si GadisSemasa said...

hahahaha . hambooooiiiii , tumpang sekaki femesnyaaa .

Arol Mubin said...

Hai kak Aesya! Saya minat blog kak Aesya dan tuan blognya sekali. Okay, gurau jeww! Hihihi. ;D

Asyiqin Haulisah said...

retiss, nak sign.

nurhaziqah_ikah said...

waa nak tumpang femes ! haha untunglah,, :)

Mujahid said...

ahahaaaa... mcm tu pulak kan..

AMMAR YASIR said...

Untunglah Haru Elie direview oleh blogger femes. Femes lah nanti mcm Ahkak

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat