Monday, April 23, 2012

Buat Komik dengan Rage Comic Maker


teringin nak mencuba buat comic? rage comic? yaaaaaa anda semua boleh mengasah bakat pen-komik-an anda semua di rage comic maker! wahaha.. penah baca 9gag. aku rasa site tu la yang paling byk rage comic camni..

ada banyak rage comic maker yg ada tapi aku prefer http://ragemaker.net/



boleh buat rage comic sendiri! yeay!





ni contoh yang aku buat.. haha pape tah.. saje nak try.. 






bolehlah hantar ke 9gag.. haha okay kidding :P


okay mari mencuba..


p/s : nampaknya aku takleh cari makan gune blog doodle aku la lepas ni... wuhuhu..

8 comments:

CikMai said...

9gagger.... me gusta

Haris Khairuddin said...

like a sir..

J.Syazwana said...

ehem fyp dah siap belom?

hahahahaha *troll face*

:P

Rien Rose said...

wah! nak try lah!

ShahzCudin said...

oo bnder ni ade maker die..tertanya jugak la cmne la diorg ni buat

thaqibzaki said...

true gag know their meme. hahaha~~

Noah Nothat said...

haloo, saya nak share, mybe bleh learn sumtink.. http://adayinthelifewithnoah.blogspot.com/p/video-artworks.html

AMMAR YASIR said...

Bab bab lukis ni cepat je dia tahu. Huhuhu

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat