Wednesday, February 1, 2012

Letak dadah dalam blog tarik minat pembaca



Assalamualaikum wbt.. amacam lu orang? ada baik ka? (goyang2 kepala sikit). 

sejak akhir2 ni. gua dapat beberapa feedback daripada beberapa pembaca blog gua di facebook, blog, mahupun twitter (bajet pemes lak aihh) 

gua tak tau lah diorang ni kaki kipas atau kipas susah mati gua. haha. tapi kebanyakkannya mengatakan semacam addicted nk tekan older post. lagi2 yang baru jumpa blog ni. segan i tau. bukan best pun blog i ni.

kat bawah ni antara yang gua jumpa. yang tak jumpa xtau la kan. (bajet lagi)

thanks to Haru Elie. disebabkan beliau blog gua dapat pageview yg tinggi pada hari itu. dan juga selepas2 itu.


haa, yang ni pulak kat facebook. gua suspect beliau ni ayu orangnya. tapi setelah baca blog gua, dah jadi tak ayu dah. muahahhaha...



terima kasih juga kepada anda semua yang sedang membaca ni. sayang korang lebih la. meh group hug!! 


p/s: okay. ade sesape lagi yang addicted bile first time baca blog gua? (sambil tengok duit kertas dalam wallet)



19 comments:

mr_right said...

wahh.. femesnye !! tahniah sebab ada yang suka. bila la nak jadi macam nii~~ *berangan*

Akim Iqbal said...

Blog adik aesya ni lagi best tauuu. Hikhik..

.........cP~ said...

Memang best pun. Idea tak tercapai dek akal.

keeya mustafa said...

pas ni ade fan page fb la cok aesya kite nih! :)

Anis Adila Aris said...

memang ada dadah dowh..

nmpak kat dashboard, automatik nak klik...

Haris Khairuddin said...

letak syabu2 eh aesya jeles?? memang gatal gak tangan ni nak klik kalau nampak entri dlm blog ko.. ;p

BELOG GILA said...

nak femes jugak bleh x??? hehe..
gurau jer.. :D

Lea Isnawi said...

dalam ketagihan jugak neh

Red said...

aku pun :)

hajarnordin said...

wah bahaya aq pun nanti addicted. kena lari cepat...lol xD

cik najihah said...

puyooo...dasat tu..disebalik blog isi dadah..hahaha

KAMIHIDUP said...

fuh, gila ah. bagus bagus, memang ada dadah pun blog ni, hahaha.

syafiqakarim said...

blog ni gempak woi!!!
rugi hampa tak baca okayy.
dadah plg murah dan sedap cek habaqqq.HAHA.

ok.bak duit,aku da pomot

haikal blank said...

ini blog legend. saya pernah mengamati kartun - kartunnya ketika bermain futsal, tidur mahupun ketika berdating dengan awek member.

ini belog betul2 win.

-Antonio Banderas, 2009-

safwan seth said...

@Akim Iqbal ececeh, apsal blog amirah best plak? haha

thaqibzaki said...

Gua terlepas entry ini. demm~~~

-.-





Gua dah lama ketagih dalam kalangan mereka yang baru. Hahahahahaha!!

Clara Rella said...

me2! clara baru first masuk sni kowt.. terus addicted.. sbb akq pya post mnrik semuanya...

best sgt bce! Seriously! Love it...

Nurin H.A said...

saya pun mengalami ketagihan yang sama :) hihii

Si Pensel said...

blog awak mmg best..
entry awak ade moral story walaupon ringkas ttap dpt difahami...

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat