Monday, February 13, 2012

Edisi Kesian : Disangka promoter kasut













20 comments:

Azura @ cik buaya said...

zura lg la masa kt pntai merdeka rituh disangka pekerja warung sbb time tu angkut ABC nk makan tepi pantai -.- huhuhu

tomatokering :) said...

kahkahkah. setakat ni tak penah kena lgi.. tapi kite yg tersilap panggil orang ade lah.. hihih :P

.........cP~ said...

Haha. Noted. masuk bata tak boleh pakai baju merah.

Memang pernah tersilap. Lepas tu, kalau nak tenya mesti tanya dulu, kerja sini ke?

wanabee said...

guwa pun pernah kena sekali =..=''
pergh..

guwa jeling byk kali je makcik tu ..
sampai hati ..... wuuuuu ~_~

cik missi said...

hahaaaa..kesianye..cik missi pon pnah kne..tp lg kjam..uniform cik missi di kta pkeja kilang..sdeyh!

Syakir Rahman said...

perkara yg bese berlaku... aku pon penah tersilap tnye kt pembeli...hahaha...

Pendamba Mawar said...

hahaha..:) sabar je la...

aydah ahmad said...

hahhahah . lawak ! merah cantik ! mostly brg-2 ayda warne merah -.- hahah

CekbOlat-bOlat said...

ahahaha.. hempuk je ngn BATA

Red said...

kahkah kah kah kah!! lawok!

Mie Hishamuddin said...

lain kali jawab macam nie..ye mak cik? nak saiz nie ye? maaf la mak cik..habis da =) haha..kejam je..=)

Safwan Seth said...

hahaha padan muka hang.

huda jamil said...

haha lawak la. peringatan seumur hidup tu.

btw, kaka, kaki saya sesuai dgn kasut yang mana :P

NiaLidia. said...

hahahahaha kesian gila :P tutup mukaaa tutup muka. pernah terjadikan org sales boy hahaa sbb dia pakai baju sebijik mcm promoter carefour =='

keeya mustafa said...

aku pun pernah kene macam kau..ada muka promoter ke aku ni?hahahaha

ShahzCudin said...

keh3..klo kena x psl2 kena marah psl kasut lg haru biru

Mia Adriana said...

heee lukenabeb !

pipoq said...

aku kalo disangka promoter tu tak pernah la..tapi kalo aku pi ingat orang (kastemer) tu promoter memang banyak kali dah..ahahaha..

Haris Khairuddin said...

ko leh troll makcik tu.. smpi dia sakit ati. xpon pastu ko leh gi mintak keje dgn owner bata tu. huhu. ;p

lyana kamal said...

wengweng! apelah makcik oi. lyana pn penah kena jugak! dekat kedai runcit la tu. taktahu le macam mane makcik tu boleh agak lyana ni pekerja kedai runcit tu. harharr.
Btw, jom join contest lyana! menangilah hadiah misteri dan button blogger yang haritu aesya cakap cool ;)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat