Tuesday, January 17, 2012

Cantik tak blog saya ?


please la. tolong la kate blog gua cun. header gua pun cun. penat tau gua edit bagai semua tu. dah lama gua nak guna template ni tapi gua sabo kan aje (keluar dah jawa aku..haha)

jangan pelik kenapa gua suka tukar2 header, template, background semua tu. sebab gua nak hidup gua sentiasa berwarna-warni, ada perubahan. (nampak sangat tak tetap pendirian. hoho)

dah hampir dua bulan rasanya gua tak blogwalking. singgah blog korang pun jarang2. gua update je tapi tak blogwalking. terima kasih kepada semua pengunjung setia yang sudi datang blog gua yang tak berapa hensem ni. (menangis terharu)

kepada yang sudi komen kat entri, terima kasih sekali lagi. tak sempat reply komen korang. tapi gua baca komen korang tau. kepada yang cuba nak ngorat gua tu, lupakan jela. gua belum bersedia nak bagi komitmen yang padu ( haha bapak perasan doh )


so, back to the point. cantik tak blog gua??

16 comments:

Pendamba Mawar said...

kepada yang cuba nak ngorat gua tu, lupakan jela. gua belum bersedia nak bagi komitmen yang padu

patah hati baca ayat ni.hahaha..takpe gua tak putus asa..smart header..:P wewit

msredcheesecake said...

Cantik header dia.... Warna background pun cun.... Warna ni jrg sgt jumpa kat blog lain....

Aesya Zealous said...

@msredcheesecake jarang jumpe ea..bagus la..lain dr yg lain.hehehe tq


@Pendamba Mawar haha tak putus asa ea? keep it up! :P

keeya mustafa said...

cantik and simple,,
agk2 kita nye blog yg kuning2 dotdot tu cantik x?hahaha...nak juga tye kat cni an..

KAMIHIDUP said...

cantik jugalah. hee. ikhlas ni. hahaha. nak header satu!

syaza nazura. said...

Haha, ye aesya, lawa header tu. XD Korang tengah cuti ke?

sarah mohamad said...

Cantikkkk! Me like itttttt =P

G@D!z$ said...

simple tp cantik...sy klik2 nuffnang awk

ShahzCudin said...

gua pon dengar jujurnya kata blog lu ni cun abess!!

Mia Adriana said...

follow sini !~! (*_*)

Cik Zai said...

Cunnnnnn..sbb template kita sm so blog awak mesti cun..hiihihh..^_^

syAzAnA said...

syaz lagi suka yang sekarang ni. nampak kebaboom arr! smart!

Manusia Biasa said...

cantik+lawa...
jlez.. blog sy buruk je huhu..

Faizal Harnis said...

hg ngurat orang adelah... ehhh opsss.

aku minta maap.. terlajur tertaip..

Faizal Harnis said...

hg ngurat orang adelah... ehhh opsss.

aku minta maap.. terlajur tertaip..

Mr.Trollulz said...

Gua suka dengan latest header kali ni. Seriussiiu..!! :D

-thaqibzaki-

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat