Monday, January 16, 2012

Arun Aziz

weekend hari tu, family kat rumah gua beli cite ombak rindu tengok kat astro first. mak gua selagi boleh paksa gua tengok. membazir katanya cerita 48 jam tapi tak tengok..









10 comments:

KAMIHIDUP said...

haha, ingat arun salaim bachik ke? hee, smart!

laskar pelangi said...

HAHAHA =D
kan dah malu kena tegur dek anak2 =D

Syat0za Zai said...

haha, tapi nk same je bunyi dia :D

CekbOlat-bOlat said...

bolat malu nk tgok ngn fmly.. bolat tgok ngn kazen jer =="

~~zAnAfAhMi~~ said...

Drp Nur Kasih sampai ke Ombak Rindu, akk x berpeluang nk tgk sb hubby x minat. Emak aesya dah pun tengok, dia tak nangis ke? Katanya cite sedih....

Pendamba Mawar said...

keke..arun..

.........cP~ said...

Haha.Comel je..mak saya tengok TV tak nsmpak muka. Suara je dgr. rabun dah teruk.

keeya mustafa said...

kalau mak kat arun tu maksud nya memang arun la,,tak yah betulkan,,ye kan je,,touching kang mak nye,,lapor korang nanti..

Mr.Trollulz said...

gua tak tau aih nak kata apa. Mampu ROFL jaa...!!!!

-thaqibzaki-

Clara Rella said...

slmt bukan harun.. heheh..

beselah tu, parent clara pwn kekdg slh sbut nme org.. smelah ngan anak dia ni.. huuhuhu..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat