Monday, December 26, 2011

tak makan malam










p/s : serius. patut la mak gua kurus sekarang !! waaa! sentap sentap!

21 comments:

fadh leyanie said...

wah..mak diet ! :D

Woofer Storm said...

mak sis lagi pndai diet ea?heheh

#gua pun sentap ni..hehee

Safwan Seth said...

mak aku tak makan banyak, tp gemuk je,,haha

Shaidatul Aireen said...

rugi kalau tak makan , makk . :P

FatihaMedan said...

Haha.mak beri kesedaran :p

black_mel said...

haha..mak bagi kata2 semangat secara sindiran halus..hehe

ShahzCudin said...

alahai omak...omak diet gak ker..elok la utk sihat..tp jgn xmkn..kurg kn mkn xpe..*oit! mmbebel plak*

Syazana Nazri said...

hahaha. syaz xboleh kalau xmakan malam. acaner ni?


T________T

Haris Khairuddin said...

mak da diet. anaknye bila lagi?? nomnomnom... ;p

~~zAnAfAhMi~~ said...

Kita pun tak mkn mlm tp tetap gumuks....

Pura Safura ★ said...

whoaa. my mum pun sama. tak nak makan malam nanti gumuk. cehh. anak dia gemuk tak pa

thaqibzaki said...

Emak memerli? Hahahaha. :D

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

mak2 ni bila umur dah lanjut memang tak makan malam kan? macam mak aku. yok2 je jaga berat badan. haha.

Farhana Jafri said...

ni style mak aku ni.. hahahaha

era kecik said...

haha.. mak pon diet gak.. :D

cha zainol said...

aku jugak tader kesedaran nak kurus. --'

~Dr.CiNta~ said...

haha mari berdiet bersama emak ;D

Apik Pehe said...

haha..kena dengan mak dia..apik nak gelak kuat2..hahahahahah!!!

Amirah Azizah said...

kak aesya jeles, tengok lah blog baru aku. hikhik :p

e F a said...

jom ekot mak diet~ ahahah

Saza Infineez said...

sebijik mcm mak den..haha.."mak tak makan malam dah la ni taktau kaaa..mak on DIETTT!! perghhhh

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat