Tuesday, November 29, 2011

Tag dan Blogger


dialog rekaan semata-mata. hehe

Assalamualaikum wbt.. Tag. dalam blogging ni, kalau kita join contest ke, GA ke, game ke atau lain2 kebanyakannya pihak penganjur akan meminta anda untuk tag rakan2 blog yang lain. dengan harapan contest tersebut akan tersebar kepada blogger2 lain. 

jadi, gua juga tak terkecuali drpd ditag mahupun mengetag org lain (broken malay). sejak akhir-akhir ni,ramai yang tag gua ajak join contest dan jawab2 soalan. gua tengok contest dan syarat2, tapi gua ni pemalas tahap cipan. kalau gua rajin dan banyak masa baru gua join. itupun tak semua. 

baru2 ni, ada juga beberapa blogger yang tag jawab2 soalan  dan buat soalan tu, tapiii ada beberapa soalan yang gua tak boleh nak jawab. maksud gua, rahsia. so, gua tak buat. hahahaha kejamnye gua... jadi janganlah ingat gua sombong pulak eh? jangan la tacing2.. maaf ye, tak berkesempatan gua nak buat..huhu

kalau korang nak tag gua, tag je.. tapi gua tak janji la gua join..

dan lagi satu, gua kureng suke update beberapa entri dalam sehari. so, bila gua takde benda nak update baru gua join contest. tapi jarang menang la..wuwuwuwu


tp setakat ni, ade la 2-3 contest yg gua menang..hehe..




korang ??




p/s : kalau ade yg perasan, dulu gua ade lagi satu blog. blog contest dan GA. tapi haramjadah tak update lgsg. so, gua remove. kahkah..

13 comments:

ShahzCudin said...

slalu kena tag yg jawab2..so, jwb je la..tkot org kecik ati..

Pendamba Mawar said...

kakak ni fames la ramai orang tag.hahaha.larikkkkkkkkkkk

iszieylyanziy said...

hehe,,pernah la xjawab tag,,takut la dorang terasa hati,,tapi tu lah,,nth,,xmint,,huhu

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

aku belog picisan. tak mampu nak di tag segala bagai macam anda. hehe.

Cikya said...

kalau tak sempat nak jawab, tak mampu nak buat,
personally cakap kat tagger tu...
tapi, entry macam ni pom, faham-faham lar.. :D

nurul diana said...

hahaha slalu kene tag , tp mls gila nk update

era kecik said...

hehehe.. era pon ada gak kena tag.. tapi, kadang-kadang rasa malaz nak wat entri. :D

J.Syazwana said...

gua pon gila malas nak buat tag2 ni. hehehe.

nasib baik now dah jarang kene tag.

kalau tak rasa bersalah jugak.

haha !

KAMIHIDUP said...

selalu kena tag tapi tak buat pun, sebab MALAS. hahaha.,

thaqibzaki said...

Hahaha. Gua lama tak kena tag dah. Errk. As long as you have been tagged, it means people still remember you. :D

Shawn Razaleigh said...

tak ada masa utk tag2.


kalau gua, nak buat entry sendiri pun mls. nak buat tag lagi la

Azzah said...

tak minat tag2 ni trutama yg jwap soalan2 tu..sakit jari menaip..:)

A retarded kitty said...

aku busy lainlah kau banyak masa

kekeke

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat