Thursday, November 17, 2011

Siapa yang telefon sape ni?






korang selalu kena camni tak?

22 comments:

Pendamba Mawar said...

biasa berlaku..hahaha

atiqsalleh said...

weyh ko. semangat uitm erk...

haha.. takde kene mengene langsung komen.. huaahahaha

kim heeruul said...

kah kah kah....

ShahzCudin said...

xde adab btol! ahaha

zanafahmi said...

haha...selalu kena, rasa mcm nak baling je hp tu (bodoh pulak kalau baling)

farahroslan said...

sumpah memang selalu kena macam ni. tension je rasa. haha :)

peep said...

tu namenye hantu la :P

KAMIHIDUP said...

selalu sangat kena.

thaqibzaki said...

Hahaha! Berlaku..!!! :D

Miziey said...

Gua pernah kena.. kuasam betol makhluk yg call tuh.. spesis sebegini layak dibiarkan berendam kat tasik bersama 25 ekor buaya yg lapar.. heh!

J.Syazwana said...

seyes selalu. huhu

tapi aku selalu cakap je eh sape yang telefon dulu.

haha

Nyamuk Terbang said...

bru jer kna td

Ezy Chiaki said...

sllu sgt kene camni..
huhu

Awal Ashaari said...

Err..saye pun selalu kene macam tu..biasela kalau dah artis ni..bnyk pulak yang call kan.. ^_^

muhamadsufian89 said...

aku penah jugak kene. lepas dengar suara aku yang garau ni bercakap terus cakap salah nombor. nampak sangat main tekan2 nak dapat nombor pempuan. ape punye orang la.

RinsyaRyc said...

ok lah tu.. aku punye siap nak kenal2 lagi... aku men tibai je, aku ckp aku dah ada 2 org anak. haha

Rosalia said...

kalau dapat pggln mcm ni mmg sy sembur je kdg2. mcm bodoh je. dh la kol tgh2 mlm buta.

FazMelati said...

ha'aah biasa jer berlaku, tapi kadang2 ia berlaku sebab ada misscall kita call balik nak tau siapakah dia?

:)

I TURUN berat badan lebih 10kg TAK PERLU PILLS PUN :)

era kecik said...

lol.. hehehe

Penyu said...

dodel mu dah lain ek? haha

nurul diana said...

pernah kene , skit hati gilaaa

nub said...

operator 999 la tu... bosan taktau nak wat menda

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat