Wednesday, November 16, 2011

Perempuan Test Market? Camni ke?


gua ni sebenarnya tak berapa faham la dengan seorang perempuan kat alam maya ni. kalau die tweet ke, post kat fb ke, dan medium2 lain mesti ayat nak psycho. gua suspek, die single. single tu takde boypren la. solo-molo-polo. bajet single is hot letteww. 

ayat2 die lebih kurang cam gini ler..



mula2 tu, gua fikir, "ah pedulik hape aku. suka hati la ko nak post apa.."


bila tengok dah selalu macam tu, gua fikir, " ek eleh die ni.. nak bagi green light orang ngorat die ke ni?"


so, gua nak tanya la kat korang. inikah yang dinamakan sbg 'TEST MARKET' ? agak2 ade orang nak beli tak? hohoho.. kadang2 rasa annoy pun ade..




bukan ape, kalau menjadik, gua pun nak try...tapi dgn gaya gua sendiri..










HAHAHHAHA. bodo. post kat twitter. habis 424 follower gua baca. harharhar..






so, test market camne? cmni ker?


"PEREMPUAN ITU CANTIK JIKA PANDAI MENJAGA MARUAH DIRI"

23 comments:

feza said...

nak test market jugak boleh? aku pun single gak ni.ekekeke..

thaqibzaki said...

kekekeke. market tester. aesya test market ke? lololo. :D

EyqaLuvender said...

bahaya gurl ni...psycho,kena jmpe psychiatrist...hahaha
test market?ouh...

ShahzCudin said...

laa,test market jgk..ayat je laen sket..keh3x

cha zainol said...

aku rasa kau dengan dia. kau lagi market tinggi. hahaha :)

Nyamuk Terbang said...

untung la untung la untung la

cik dot said...

haha. setuju3. sj j tu. gedik lebih! huh

RinsyaRyc said...

<-- 40 0lang jeww #newbie

.: anys :. ツ said...

ramai gila kot yg update status mcm ni . rs mcm nak report n block trs . haha

Norlida Ramli said...

untunglaaaaaa...haha...
kalo ayat cmtu mmg nk test market tgk dorang hot ke x..hahahaha

Akim Iqbal said...

Yap, mmg perempuan skrg rmai yang test market. LOL

Puteri Biru said...

kalau org laki baca mesti ingat ni mmg cara test market. pheww.

J.Syazwana said...

alah bese la tuh kan. konon2 macam nak jadi glemer la. wat the fuuu :D

Eyka said...

market tester ni wey? keh keh keh :P

Selendang Merah said...

wakaka..test market nak try lah..:D

Si Gadis Semasa said...

hebat lah kalau menjadi . test market . lepas ni semua org nk test market . hishhhh . HAHAH

Penyu said...

gua single. nak tah lebih lanjut, lawat FB gua.

#lawo beno header mu wahai aesya! haha.lamenya tak komen sini.

Ku Azhar said...

amboi....hehehe..garangnye akak kita :)

saya cello191 said...

aku pon nk test market la.

haha..

namaakulynn said...

lol.sah2 test market ah tu. :)))

MakNgah said...

ah gedik la...

jenis lagi satu yang selang 10 minit update status berbaur cenggini..

muntah3

muhamadsufian89 said...

kalau aku buat post camni utk test market kau geli tak wei?? haha

nub said...

untunglaaa ada twitter.

dem, apasai jangkit kat aku ni?

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat