Sunday, November 6, 2011

Nak Bela Arnab Tapi....

gua ni bukan peminat kucing. gua tak berapa ngam dengan kucing. tapi taklah takut dengan kucing. entahlah, gua dah berusaha utk mencintai kucing tapi takde perasaan. sepertimana yang kita tahu, kucing adalah haiwan kesayangan nabi..

jadi, gua rasa gua nak bela arnab lah..comel la arnab..







ni arnab google je. hehe. comel kan.


dah ade orang sedia nak bagi aku arnab free. macam nak seekor je tp kesian takde gf/bf arnab tu..so, kalau bela dua nanti boleh beranak pinak.. hooho..

tapi masalahnya sekarang, gua kena beritahu dulu hasrat gua kat mak gua. dan gua dapat instinct yang mak gua akan cakap begini...




waaaaaaaa....

16 comments:

junko-el-hida said...

Waaa best la kalau dpt bela arnab..tapi hati2..kalau ko bela lebih dr 2 3 ekor dan ada jantan betina..silap2 ko kena buat reban besar nanti..arnab tergolong dlm kumpulan binatang yang cepat membiak dan suka mengawan..fakta keh?..hihi

Adibah Ishak said...

lorh xde perasaan kat kucing ke? try bela dulu lama2 mesti perasaan tu dtg kemudian.. arnab best gak, tp arnab senyap jee mcm xde bunyi pun.. :P

salam aidiladha :)

cik shahrine shazwanie said...

ai pemilik blog yg tiut nie..
cik sheryn dtg singgah eh..
saye peminat wabbit jugak!!

http://sherynshazwanny.blogspot.com/

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

haha.. arnab.. mesti lepas ni blog kau pun pasal arnab je..

TwIstiEs*meSti Mau* said...

tau,,xboleh..nnti kesian kat bapak ko kena mkn..haha

feza said...

arnab mcm xde perasaan je. diam xde bunyi.. kucing pandai ambik hati tuan. mengesel2 lepas tu miaww... hee..

apa pun.. salam aidiladha

Ku Azhar said...

hehehe...bela la ikan :) hehehehe

onie said...

renab geli la,hehe....

Syakir Rahman said...

hahahahaha....doodle tuh klakar la...

Ibnu Khairuddin said...

oooh.. org semput xleh bela arnab eh? baru ku tau.. ;p
selamat hari raya buat aesya sefamily.. ;D

era kecik said...

sian..
hehehe =]
takpe nanti aesya besar
esok2, aesya bela lah
hehehe :D

Penyu said...

lu bela gua la aesya. gua kiut. gua penyu. bela la.. bela la..

Nyamuk Terbang said...

aku rsa boleh la
sbb bulu arnab ok skit dri bulu kucing nie

nub said...

belalah..arnab kuat berak macam org yg bela dia.

hahahaha

Pendamba Mawar said...

hehe.. rabbit xley ,arnab boleh mak?

Zaliza said...

arnab..heheh..baru start bela.

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat