Sunday, November 13, 2011

AIM dan SPM


 AIM=anugerah industri muzik
SPM= sijil pelajaran malaysia


selamat maju jaya kepada semua pelajar tingkatan 5 yang mengambil SPM tahun ni. terutama kpd adik gua, Amirul dan juga adik angkat gua, Fahmi. huahuahua.


dan juga kepada semua pembaca blog ini yg akan menduduki SPM.. ikhlas dr Aesya Zealous :P

18 comments:

Pendamba Mawar said...

mekasih kak aesya.. #berlagak muda..haha..kartun comel

FAHMI said...

perghggghhhhh...sape fahmi tu?sape? katakanlah,beri penjelasan kepada aku.kenapa aku leh jadi adik angkat kau? sedangkan aku lagi hensem?Aaaaaa...hahaha..btw,thx kak.hehe

Eyka said...

huu yelaa...keh keh keh :P

gudluck dekat semua budak SPM gak! :P

thaqibzaki said...

hehehe. lucu lar. :)

selamat menjawab untuk adik adik lu. :)

ShahzCudin said...

gud luck la amirul oi...
nak taw pape bleh blaja ngn kak aesya ko ni..

syaza nazura. said...

Haha, makasih :D

*semalam tak tengok AIM, tengah sibuk buat marathon movie, bhahahah :D

msredcheesecake said...

kalau msred tengok aim... haaahhaa...

Razil Tahir said...

Good Luck to all!! XD

Umie Artoqiemie said...

goodluck ahahahaha. x'D

Farrah yong said...

kenapa aku rasa kan adik kau nie pelat

erk . okbai

RinsyaRyc said...

caiyok FAHMI!! #ikut sengal

nurul diana said...

hahah tu diaaa , gud lcukkk fahmi ngn adik akk hahaha

Akim Iqbal said...

Wuyoo

Nyamuk Terbang said...

mekasih kak
doakan kiteww yeww

Akeyla Frr . said...

:D Hihihihihi.

Ku Azhar said...

tq... :) doakan ku ye :) hehehe

Penyu said...

untuk calon dapat gaji macam gua ade entri tak? selamat hari gaji pada gua. haha

muhamadsufian89 said...

dan juga adik aku muhamad firdaus. hehe

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat