Friday, October 28, 2011

Itu Je?

gua mesej : "kalau free nanti, contact saya. ada hal nak bincang"




dia tengah tidur masa dapat mesej tu. terkejut dgn msg tu, dia bangun tidur. bersiap, pergi keluar beli topup. meredah hujan.




bila dah topup..


dia : "ye? ape hal yang nak bincang tu?"


gua : "er, sabtu ni turun shah alam tgk bola kan..?"


dia : "ITU JE KE?????????? kejammmmm. igtkan penting sangat!!!"










apa2 pun, gua tabik spring dgn lu la ex boipreng ku..masa dulu2 tak topup seminggu pun tak heran kannnn..


jgn marah aaa..




shake hand sikit... ehh, bukan mahram.....

18 comments:

Nyamuk Terbang said...

haha...sweet la

Myza Sam said...

sweetnya BF mu Aesya :D sudah la nsem :)

ShahzCudin said...

ahaha..kalut pi topup sudah nye tu je..

desague said...

fuyoohh.. paper pun, tak elok shake hand. heh..

btw, try singgah our blog if you find it interesting.

Penyu said...

jum layan ganu sabtu ni. penyu peteh seladang. yahuuu

sesegar said...

oo,ex boypren e,
haha,baik sungguh.

Deeyaudeen Sabri said...

haha.. mmg kurang asam keping ko nih.. :P

WuMing said...

Baca tajuk ini : MENILAI ORANG

Nalisa Syahira said...

ahha . mcm mcm .

mocha~ said...

okay rasa macam sedih skit :') xtau knp..:)

J.Syazwana said...

sengal gila kau. kahhh !
:D

saya cello191 said...

x-bf...


huhu..agak kejam la~~

tieka said...

ex?? errrr...

RinsyaRyc said...

haha.. suweett je kan? takpe.. slh satu kenangan ^^

nub said...

alololo.. apa salahnya sekali sekala membuli ya dak

Anis Adila Aris said...

waaa...sayang lagi kat aesya zelous tu...tu sanggup redah hujan..

KAMIHIDUP said...

kejam.

Pendamba Mawar said...

kejamnya saudari

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat