Friday, September 2, 2011

Terkilan Dengan Seorang Blogger

dia blogger.
Aesya Zealous baca blog dia as silent reader.
kalau entri best, Aesya Zealous komen kat entri dia.
dia ada dalam friendlist facebook Aesya Zealous.
dia pun ada dalam list follower kat twitter.
Aesya Zealous pun follow dia kat twitter.


Aesya Zealous jarang tweet. dah bertahun join tapi baru 600 lebih tweet.
dia dah 60,000 lebih tweet.


entah macam mana Allah nak tunjukkan kat Aesya Zealous tentang seseorang itu,
Aesya Zealous ter-on twitter dan ternampak tweet dia yang memerli Aesya Zealous.
tetapi di post secara umum. rasa nak retweet je tweet tu.
Aesya Zealous tau dia memang perli Aesya Zealous sbb hanya Aesya Zealous yang post 'begitu' hari ni kat facebook. ada orang like. ada orang komen. tau itu sekadar gurauan.


kalau dia kenal Aesya Zealous macam mana, dia takkan tweet camtu.
Aesya Zealous yakin korang semua tau otak Aesya Zealous yg tak betul ni (cc: pembaca tegar) post benda yang bukan2, tapi bukan lucah.
mungkin die rasa sangat annoying. ya, Aesya Zealous pun rasa.


rasanya die tak sedar Aesya Zealous follow dia kat twitter.
Aesya Zealous pun tak berapa kenal dia sangat.
just tau nama. kalau orang tanya pernah pergi blog ______ ?
Aesya Zealous akan jawab, 'ya, pernah'
tak tahu la kalau kalau mulut dia memang macam LONGKANG.


patutlah baru2 ni Aesya Zealous rasa nak private blog, nak deactivate facebook buat seketika.
ingat nak berehat kejap. tapi rupa-rupanya ada sebab lain.

tak sangka.

tak sangka.

sgt tak sangka. kali ni Aesya Zealous buat entri yang sangat serius.

amat serius.

bukan tak tahan menerima cabaran dlm blogging. tapi sgt terkilan dgn blogger tu. sangat. tak sangka.

kpd followers dan pembaca, thanks support blog Aesya Zealous selama ni. jaga diri baik2, jangan nakal2 okay?



p/s: kadang2 kita perlu selidik sesuatu perkara itu benar2 serius atau tidak. jgn main tibai je. okay?

20 comments:

♥ riya ♥ said...

sabar jek la dik . nak buat macam mana kan kalau ada yang tak puas hati ;)

Razil Tahir said...

sabar la aesya...
salah paham tue normal..tp saya pun tataw apa yg dia tweet pasal aesya tp hari baik bulan baik nie, maafkanlah... insyaAllah tenang...
:)

CikAnyss' :O said...

sabar ya , dugaan , be profesional sayangg , semua blogger akan rasa situasi gini :)

FAHMI said...

jangan macam ni kak..huhuu

*rainyscream* said...

oooo..ada jgk org mcm tu ye. sy still baru.xsangka jgk..ish3

My Name is Mar said...

Ho-ho-ho!
Milik siapakan twitter itu?
Jeng jeng jeng..

fatin syahirah :) said...

haish. jangan lah pula memprivate. jangan :)

EyqaLuvender said...

ignore jela yunk mnsia cm tuh
mcm die bgs sgt je.huh

saya cello191 said...

siapakah dia??

hehe..
biarkan dia~~^^

Wanz Mejuez said...

yooooooo raya ke 4 da ada case ka?? hayaaaaaaaa sapa itu olang yang bikin kecoh sama lu aesya? mai gua kasi cincang sama mulut dia jadi kerabu mangga cap lidah manusia... boleh ka??

nub said...

mgkn dia nak buat bang bang boom raya edisi aesya zealous kot....


erkk

janaheaven said...

sabor je lah k dear...org mmg mcm tu....

kim heeruul said...

twitter tu mmg stok tmpt memerli yerk..?kat timeline gua ramai stok memerli..tak tahu depa memerli sapa..
lu wat2 tak tahu suda..nnti timbul salah faham pula..

huda jamil said...

sabar je lah ye. manusia memang macam2 ragam. =)

beLLa said...

sabaq naa aesya. raya2 ni, kte maafkan jela org. biaq pi org nak watpe kat kte

beLLa said...

sabaq naa aesya. raya2 ni, kte maafkan jela org. biaq pi org nak watpe kat kte

Gelugoq said...

onlinetalkie tetap akan support aesya zealous. keep on blogging, ok?

Yanyan said...

takpe, sabar jek aesya. yanyan selalu support aesya. even jarang comment each entry tp yan tak pernah missed baca entry aesya tau! :))

kuat semangatttt! ^^

Chachos Cheezy Wedges said...

bukan terkilan dgn den kn?? sabar ye... dugaan sume tuh.. chilll2.. ^___^

nazirulhazwan~ said...

err, sape kah?

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat