Monday, September 12, 2011

perkenalan di facebook chat

Assalamualaikum wbt. hari ni gua nak cerita sikit tentang chat di facebook.

kebanyakan org suka memulakan perkenalan di facebook chat. tak kesah la awek orang ke, suami orang ke, budak bawah umur ke, suke benor berkenalan di fb lagi2 kalau dp 'cun' tangkap gambar gedik2 dari atas nampak payutakdara.




"awk watpew? kat mne 2? dah makan kew?"

seriously, gua tak suka macam ni. tak payah nak euwww euww sangatlah kan. gua pernah straight cakap dgn blogger yang chat dgn gua gune euuww euww ni.

" ko nak chat dgn aku, jangan guna euww euww tu. aku tak suke"



jangan ingat gua ni perempuan, gua suke ayat geli geli ni..

" ohh dah makan la ek? bagus2.macam tu la. muaahhxx "


perkataan first yang keluar dari mulut gua, 'B**I'

gua bukan awek lu la der ! kalau gua awek lu pun gua muntah.

sekian terima kasih.



p/s: aku PMS. not Pre Menstrual Syndrome. but People Make me Sick!





PERHATIAN BUAT SEMUA KAUM WANITA !
HATI-HATI DENGAN GAMBAR PERSONAL ANDA YANG DI POST DI FACEBOOK MAHUPUN BLOG (antara yg paling berpotensi tinggi)
kehadiran blog melayuawek.blogspot.com menjadikan ramai perempuan menjadi tontonan umum. waima anda berbaju kurung sekali pun!!

17 comments:

Syahbinar Shuib said...

sangat setuju dgn entry ini :)

Umie Artoqiemie said...

nyampahnyewwwww.. euwww..



kau nyampah tak? haha

atiqsalleh said...

aku pun rasa nak tampar je sape yg buat mulut aku muncung masa aku tgh baca.... hahaha

Nyamuk Terbang said...

titeww x shukeww leww..
hoho

Pendamba Mawar said...

toksah nk duk euw euw ye..hehehe..:) like

hakamah hamyadi said...

betul betul betul...euwwww... nyampah je.....hahaha

Cik Bambam said...

kannn!!annoying gile! --'

Alya Esprézzo™ said...

hahahahahahaha..penamporr jeeeeee, bahasa dah elok2 dok pi tukar plakkk..hahaha

weiii kembar, tukar DP kau weii..hahhaha nanti kena santau :P

tomatokering :) said...

hahaha siyes menyampah gak . chat biasa2 dh r ni nak ngade2 plak an . haha

ღ p!nk veLvet ღ said...

tkot gaq skang ngn zaman pesbuk ni, huhu~

vampire and his lady said...

ewww.. haha.. tiba2 teringat kat anwar hadi. bwahaha..

SimplySeoul said...

I never approved people I dunno in FB. That's the first step in making sure Im safe there....and about the euww, euww tu memang betul, sy pun x suka.

Penyu said...

kitew pown tak sukew taw bahase macam tue... bhahaha. jadah betul taip camni. penatt...

nub said...

adik2 jangan buat begini naaa.

nanti amek spm... 9a1, 1F...

ish2....

saya cello191 said...

eww..ewww..
gedix giler kan..^^

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

hai u... dah kawen belum.. kalau belum, nak tusuk cotar sikit.. erkk

nape sll sangat tnye pasal mkn ke tak.. ish.. tau la org nak makn.. kalau tnye siap hulur makan okey gak kan... hahahha...

Myza Sam said...

gedik saja kan , lagi satu gadis melayu tu takut nya .

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat