Tuesday, September 13, 2011

Gua Lu

Assalamualaikum wbt. gua nak tanya korang ni..okay tak gua guna 'gua' sebagai kata ganti nama diri dalam blog ni?


FAKTA AESYA ZEALOUS



kata ganti nama diri dalam blog :





kata ganti nama diri dengan non muslim, kenalan baru dan juga ex-boifren. 'future' boifren pun boleh jugak laaa... kahkahkah (mak gua marah dohh kapel2 ni) :






kata ganti nama diri dengan kawan-kawan dan adik beradik :




bagi pendapat korang, kasar ke penggunaan 'gua lu' dalam blog? korang boleh terima tak? gua rasa okay je kot, padan dengan gaya penulisan gua. lain la kalau gua tulis entri pasal cintan cintun tapi guna 'gua lu'. memang tak padan kot. mintak maaf la kalau kekasaran gua ni menyebabkan korang pun turut berkelakuan kasar..terpengaruh la katakan...koh3

korang rasa?
(walau korang bagi pendapat pun, gua rasa gua tetap guna 'gua lu' haha!)


p/s : tak cool ke wahai Dorkyguy ?

19 comments:

ROROI said...

guna i-u lg suwittt

Farhan Hanif said...

x cool kot bagi seorang perempuan...hahaha

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

aku okey je bace entri lu..

asal fun den nak bace ape hang taip..

erkk...hahhaha

amirnawawi said...

ok jer tapi xseswai la untuk pompuan ayu macam anda.. macam ada xkena jer

ღ p!nk veLvet ღ said...

sesuai je ... tade masalah :)

vampire and his lady said...

sangat ayuuuuu

saya cello191 said...

aku okay ja...tak terpengaruh pon..^^

Ismet Ulam Raja said...

Kadang-kadang saya-awak lebih cool.

betul. pergi baca dunia-vovin.com. best.. :)

SyazwanSarawak said...

gua cool je. lu pakai je gua lu dalam blog ni :D

Nyamuk Terbang said...

style weyh gua lu
nmpk cool
serius

Taufiq Tiramisu said...

gua tak kesah pun. hahaha. kadang2 kelainan tu penting

ceq suka makan ayam. hang??

Penyu said...

gua lu gua lu gua lu gua lu. cantek. boleh guna.

Chachos Cheezy Wedges said...

ganas sgt laa kalu lu guna gua2 nie... hahahhaa!!

nub said...

hang hang pun caraaaa

Dorky Guy said...

macam tahi

Anis Adila Aris said...

tak sesuai bg perempuan..
aku kau pun dah ok...

Nafisa81 said...

kita cakap wa-lu dgn asben...rasa lebih manja..kalau guna awak saya..maknanya ade something wrong...kalau ayah-mama...maknanya ada mak mentua dekat2 area situ

Aesya Zealous said...

@Anis Adila Aris

@Dorky Guy

@nub

@Chachos Cheezy Wedges

@Taufiq Tiramisu
@Nyamuk Terbang
@SyazwanSarawak

@Ismet Ulam Raja

@saya cello191
@vampire and his lady

@ღ p!nk veLvet ღ
@amirnawawi
@LinE PuTih LiNe HiTaM

@Farhan Hanif

@ROROI


TAKNAKKKK NAK GUNA GUA LU JUGAKK...wakaka degil

NiaLidia. said...

gua sukaaaaa. muahahahah sgt terpengaruh :P okayy gua berhenti smpai sini dulu. kita smbung lagi nanti. papai. <-- ewww muahahah

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat