Thursday, September 1, 2011

Lelaki dan Perempuan yg Over Caring sgt annoying ?

sori manglish..(mmpus aku a.samad said marahh!)

Assalamualaikum wbt.. mood raya korang dah habis belum? gua dah habis dah. raya macam bese. macam tahun2 lepas. kalau nak cerita bosan pulakkan? semua blog pun cerita pasal raya. gua dah lama tak merasa balik kampung. huhu~

okay cerita sedih jgn dikenang k? mari kita gosip2 pasal HEK ELEH BARU KAWAN TAPI OVERRRR CARING PULAK KO YE! KALAU DH KAWIN TAK CARING CAMNI AKU LEMPANG KO LAJU-LAJU. haaaaaa panjang tak gua membebel? waakaka

gua ade pengalaman camni. gua ni suka berkawan. tapi kalau yg overrr annoying tu memang gua tak segan nak tetibe lost contact dgn orang tu..harhar.. jap gua nak highlight. mangsa utk kali ini adalah kaum lelaki dan perempuan yg annoying bajet caring.

kalau gua, lelaki la jd watak utama entri ni kan...

mula-mula kawan cam okay je.

bila dah rapat, mula lah detik2 nak caring caring. bajet gua kasi cair sama dia. semua benda nak tanya. sanggup berhabis kredit nak call. gua goyang kaki. tak payah topup pn takpe. haha.
tak cukup tanya pasal gua, dia nak mention setiap apa yg die buat. bajet gua nak amik tahu. tak heran la weh..ehhhhhh ade aku kesah ke...
paling gua tak suka kalau lepas buat sesuatu, kena inform kat dia. eh suke hati aku la aku nak buat apa..

serius annoying okay? please la....


bila dah selalu sangat, gua sound direct je. harap die makan saman.

haaaa amik ko.. baru kawan dah macam ni. gua dah cakap awal2 hanya berkawan.


"kwn je. xmo lebih2"
"okay. sy paham. mesti awk tak nak perkara yg lepas ulang balik kan? xpe, sy akn tolong awk lupekan kisah dulu"

ayat jangan macam drama petang petang boleh tak???? grrrrrrrrrr


so, nasihat gua kepada kaum lelaki dan wanita sekalian..kalau nak ambil berat boleh, tapi berpada-pada..tak perlu 24 jam nak berkepit.. ade yang suka macam ni, ada yang tak suka dan ada juga buat2 suka. tapi gua tak suke !! lastly, marilah kita membanteras overrrr-caring-annoying people nih..


p/s: nasib ar sape jd bf aku..wakakka


korang? amacam??

23 comments:

fatin syahirah :) said...

pehh, reporter tak berauliah pula kan nak kena repot2. zzzzz

Kucing Serius. said...

LOL! Ahaha. Biasalah,tak dapat kawal perasaan. Bila orang tak matang nak bercintan,camtulah jadinya.

So,untuk kau,carilah lelaki yang matang ye kalau nak elak benda benda macam ni ;">

amna said...

haha.. mengalahkan reporter!
rimassssssss

al_hakim said...

hurm..kena pikir banyak kali nak buat jadi awek ni..=P

Wawazzup said...

bgus la sound direct ja..penat kalau buat-buat suka nih

vampire and his lady said...

haha.. seriously geli wei. haha

apik pehe said...

hahah..fuhhh..naseb bek tak terasa

Orenzsusu said...

hahaha... agak larr nak caring tu pun... =.=

kaizen said...

carik yg ade title 'Datuk' la kalo gitu...

yayalicious said...

wahaha..like3!!..kite pon xsuke jgk..huuu

pipoq said...

aku yang dah kawen pun tak sampai camtu..memang annoying tul owh..

nub said...

harharhar, aku yang bakal kahwin 2-3 hari lagi pon rilek jaa. tak stim sgt2 pon.

FAHMI said...

cah,dah makan lom?
Cah, dah mandi lom?
cah,dah gosok gigi belom?

hahahaha

zulayha aziz said...

setuju sesangat...!
sumpah menyampah !

cik pulau said...

hahaha... memang... kih3.

p/s: dah sampai adiah GA tu.. thanks yer.. cantek...^^,

justcallmeanis said...

betol2 giler annoy =='

Elih Japahar said...

Betul lah tu, kalau nak caring sgt pun biarlah bertempat..bila dah selalu sgt, bo jadi rimas dan menjengkelkan pasangan..so, beware of over-caring syndrom haha!

Urzain Hussain said...

keh keh keh..
pompuan ada jugak macam tuh.. :D

SyazwanSarawak said...

lepas ni tanak caring la. hahaha

AesyaZealous said...

@Wawazzup tau xpe..direct je terus..

@al_hakim hhahaa

@amna lemassss

@Kucing Serius. betul2..mmg nak cari yg matang. hohoho

@fatin syahirah :) agak laa kannn

Ku Azhar said...

yg la sial tu terbaekk!! :D

Nyamuk Terbang said...

aku kuaq xpnh pn bgtaw pkwe aku
tmbh2 kalau kuaq dgn kwn laki
huahuahua

atiqsalleh said...

bf aku pun tak cmtue.. hahah.. ehh salah.. ex bf

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat