Wednesday, September 21, 2011

Contest Gambar Saya Hot

Assalamualaikum wbt.. gua ni bukan nak kata gambar gua hot ke ape. saje nak memeriahkan contest yang dibuat oleh seorang blogger ni, Nyamuk Terbang. Beliau juga merupakan salah seorang pengomen tegar kat blog gua ni. hehe terima kasih nyamuk. nanti aku bagi ridsect satu. eh? haha!


SYARAT-SYARAT::

1. Terbuka untuk semua lapisan umur *bukan blogger pun boleh

2. Kategori :: perempuan/lelaki/couple/group

3. Buat satu entry 'Contest Gambar Saya Hot'
link ke blog nie (xnk buat lagi bagus)

4. Gambar-gambar peserta akan diupload di page nyamuk terbang

5. Pemenang akan dibuat mengikut kualiti gambar *like banyak tak bererti boleh menang

6. DILARANG membuat event di FB untuk like gambar

8. Tarikh tutup :: 20 oktober 2011


jadi gua mempertaruhkan gambar gua yang hodoh nak mampus ni dgn harapan boleh menang. wakaka..

kalau korang rasa nak like gambar ni, klik like dulu kat

then, like gambar HOT gua ni kat :

actually dh lama join tp bru skrg buat post. tak sangka gua belum promote pun dah ade orang like..waaaaaaaa terharuuuu..


p/s: sori nyamuk aku baru buat entri. haha.


terima kasih ! utk sape2 yang like, tak like pun terima kasih gak sbb singgah ke blog ni!

6 comments:

vampire and his lady said...

haha.. aku masuk bahagian couple dengan grup

Nyamuk Terbang said...

aku nk shieldtox
k bye

Myza Sam said...

oh gudluck :D

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?609ea9613f49647daaf8d86712b02443

Chachos Cheezy Wedges said...

untung laa... wahahahaha!!

Penyu said...

aku takdak gambar la.

IEQAH said...

good luckk laa :)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat