Thursday, August 18, 2011

ape ko dapat berebut saf belakang ?

Assalamualaikum wbt..semalam gua dan rakan2 sekolah menengah gua berbuka puasa di sekolah (SMKA Kuala Selangor) dan stay selama satu malam di asrama puteri ! wahhh kemain lama gua tak kembali ke sekolah..kira-kira 5 tahun jugaklaa tak jumpa kawan2 gua sejak pindah sekolah masa form 4 dulu...

ape? tak percaya gua budak sekolah agama?? gua punya la BAIK, SOPAN SANTUN macam ni korang tak percaya?? ish3...:D

ramai jugak member2 gua yg ade blog.. bloggers! antaranya :

kek batik cokelat (nanti aku da jumpe url blog ko aku letak link..wakaka)
mimie mat som

dan lain2..

banyak kenangan yang tak dapat dilupakan bila kenang zaman muda-muda dulu..hakhak...









gua tanya mereka : "weh.. korang invite cik epal tak??"


cik epal..next gath jum join nak ??

14 comments:

muhamadsufian89 said...

ooo kau SMKA rupenye dulu. eh cik epal sekolah kau jugak ke??

fazey said...

memang kencang..
laju je update.. aku baru je sampai rumah.. keh3

tomatokering :) said...

hahaha ,, err SMKA jugak ke >..<''

cik Q said...

budak SMKA yang brutal . teheee ;D

saya cello191 said...

sy budak maahad...lg la~~^^

NuR si CiKGu RiBeNa said...

hehe.. budak SMKA yg kreatif..

dok saf blkg cepat nak kuar.hehe

SALSABIILA SOFIAN said...

aesya zealous mmg x berubah dari dlu...
wlaupon dh meletops...
nnt lps ni kte ajak cik epal plak ye...
bru ckup korum....

kaizen said...

sy SMKA Simpang 5 n abg sy SMKA Kuala Selangor...

*pasnih boleh tubuhkn Blogger SMKA.. tp entry kne bab keagamaan la kot..

Nyamuk Terbang said...

kau smka??
err aku pn

nurul diana said...

heee , kita dak sek agama gakk :)

Macam Betul said...

saf paling hadapan yang terbaik bagi wanita kan?

deno said...

hihi... deno plk memang nak duk saf depan tapi selalu tak dpt coz lewat pegi surau... hikhik...

anyway... nice blog dear! i like it n i folo ur blog... have a nice day dear! :)

atiqsalleh said...

haha.. jom ajak cik epal..nk tak die join kita-kita nie.. ahhaa..

cepat gler sampai umah... hahaha...

macam betul: kalau perempuan.. saf belakang la

Chachos Cheezy Wedges said...

cite pasal ape nie?? hahaha...
cik epal tuh sape plak??

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat