Monday, July 4, 2011

GM Klang

*entri hari ni xde doodle..

Assalamualaikum wbt.. petang semalam gua dan adik2 gua ke GM Klang. GM Klang adalah satu pusat pemborong. kalau yang suka beli borong2 tu memang sesuai la ke sini. selama GM ni dibuka, gua belum pernah menjejakkan kaki ke sini padahal dekat kot dengan rumah gua. shuffle2 sikit dah boleh sampai. haha. okey tipu gua tak reti shuffle.

everyday we shuffling.. *party rock anthem

JOM SHOPPING2 !!!

peta lokasi GM Klang.

gua, adik gua dan adik gua.
apa? muka gua macam JLo? okay2 gua bukak spek

taraaa..ayu tak? ayu tak?

mata di edit utk menambahkan lagi ke'excited'an

beg yang sangat pelbagai dan banyakkkkk.. gua rambang mata! wahaha! kalau beli satu RM20. kalau beli secara borong, 6 buah beg anda boleh dapat dengan harga serendah RM72 sahaja okay! kira kira RM12 la sebijik... okay tak? lagi banyak lagi murah.

jadi, kami pun borong. kehkehkeh...

warna kelabu dan merah tu gua punye. seksi kan? haha.

dan dan sangat banyak brooch comel2! ohsemmmm sangat!
satu RM2. kalau beli 20 biji keatas anda boleh dapat harga borong sehingga RM1.20 sahaja sebijik.. okay la tu kan.. daripada ko nak handmade bagai..i tak kuasa....haha...

kat GM Klang ni banyak jual aksesori wanita, baju2 wanita, tudung2, baju budak2, baju bayi, barang hiasan rumah, manik jahitan, dan lain-lain lagi la.

terbahagi kepada 6 pavilion. tak larat gua nak jalan. dah nak tercabut dah kaki gua.

okay itu saje.

bubai~

9 comments:

syAzAnA said...

banyak gila shoppinggg!

Yeb-Nada said...

lu kuat shopping ni. bahaya suami lu

miz rara v(",) said...

opss.... erkk... heheee... =P

Wanie said...

waa, banyak nye borong beg..
GM barang murah ye?
baru ku tahu..

KAMIHIDUP said...

banyaknya shopping. :)

pipoq said...

untuk wanita je ? nanti aku nak bukak pasar borong barangan lelaki la pulak..

muhamadsufian89 said...

wow!! beli borong je. belanja la sikit. hehe

Unknown said...

kedai yang jual manik , crystal dan labuci yang murah dan bermutu di gmklang adalah kedai my collection trading. kedai dia di tingkat 1 no31 & 2 - 120 .

Unknown said...

kedai manik gmklang adalah kedai my collection trading , 0122803334, 0333232867

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat