Saturday, May 7, 2011

teka teki RM10

perghh gua rasa macam mata duitan lak masuk contest teka teki RM10 nih.. hahaha..okay gua memang nak join teka teki ni. before ni bertangguh sbb tgh exam. sekarang dah abis!! waaa lega rasanye!! ok disebabkan gua macam dah tau jawapan, gua join gk.. tapi tak sure la. mane tau org lain dah grab dulu..huhu takpe, sebagai support kepada blog KAMIHIDUP, gua excited nak join!!!

ce teka ce teka...


KAMI, gua teka AIS KRIM !!!!!

betul kannnnn??

waaa malu kot kalau salah..hahahha.. ape lagi korang semua, moh ler join...


mne tau anda antara yg bertuah!!


hadiah? RM 10 untuk 5 orang bertuah!!

tarikh tutup 8 Mei 2011


p/s : sempat ke nk tag orang? cm dh lambat jer..

5 comments:

KAMIHIDUP said...

tq join. wahaaa, apasal pergi publish jawapan kat sini? kang orang tiru.

black_mel said...

jawapan sama..ais krim..hehe..xD..apa2 pun..gudluck...nampak macam banana float pun ader kan..xD

fiq. said...

toi ka tu?
haha,

pipoq said...

wei ecah..tu bukan aiskrim la..

ko tau ape tu yang KFC punya lunch treat ? ala yang dalam iklan KFC yg Rm4.95 ke ape ke harga dia..

percaya la sebab aku pernah nampak benda tu..

Gee said...

wah..gud luck2..tp ak rse cam bukan askrm je ecah..hua3..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat