Sunday, May 29, 2011

Apehal Pegang Pegang ni?

assalamualaikum wbt. semalam aku pegi dating dengan kawan lama! yuhuu! lame tak jumpa member ni. maklum la, org tu study kat oversea.


lokasi: secret recipe, Aeon Bukit Tinggi, Klang


aiseh, besar betul mata aku. tembam betul pipi aku! waaa !!

dah habis melantak baru tangkap gambar. haha.



"esok nak tengok Kungfu Panda 2??"

"boleh jugak. hiyaaarhhh *bunyi kungfu*"




punyelah beratur panjang. ramai betul orang nak tengok cite ni. new release kan.

"12.30 mmg full, 2.15 petang penuh. couple seat ade la"

kami saling berpandangan.

"bolehlah."

punye la semangat berkobar2 nak tgk kungfu panda. couple seat pon nak jugak. HAHA.

best tau cite ni. sgt klaka dan sedih! sedihhhh sbb panda baru tau angsa tu bukan ayah dia! HAHA!


p/s: tapi yang tak sedapnye duduk sebelah couple laki pompuan pegang pegang tangan dan tibe2 ade gak bau tahi budak. eeuuwww...


bagi aku, aku bagi 4.9 bintang utk movie ini.

10 comments:

hafiz hafizol said...

oww.. kungfu panda yg lama pun HH x tegok ag dah kuar yg no 2 ae?? kih3..

~Nur Zulaiha~ said...

aesya sy ada pblom,
sy rasa rugi klu sy tido mlm2, kdg2 sy tak nk pejam mata sbb sy rasa rugi.. sy rasa otak sy bermasalah betul, jd kdang2 klu tak lh tido sy lyan blog nie.. smpai pass2 pnya n3...
u are so funny... :D
hye, spe nama kwn kat sbleh?? mcm kenal.. hehe

pipoq said...

wahahaha..mane lak datang bau taik budak tu ?

RedVixen said...

hish... xleh jadi ni...nak jugak tengok panda pasni!

nelly said...

best ke hehe

naz & sya said...

haha... gli gila bau taik budak.. kah kah kah.

AesyaZealous said...

@hafiz hafizol HH pegi la tengok!best tauu!!

AesyaZealous said...

@~Nur Zulaiha~ hehe takpe2..layanla sampai pengsan :)

AesyaZealous said...

@pipoq kunfu panda. ramai budak2 kecik tengo..mak bapak dorang yg bawak..huu

AesyaZealous said...

@RedVixen haha gi la tengok!!

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat