Wednesday, April 13, 2011

Kencing Dalam Seluar

alamak, tajuk gua tak leh blah pulak rasa. agak2 banyak pageview tak?? hahaha...

okay, assalamualaikum wbt.hihi

korang penah dengar tak kes2 kencing dlm seluar, berak dlm seluar, haha kat sekolah rendah dulu? yang jadi cikgu mesti selalu handle perkara sebegini kan? ke korang yang terlibat? hhaha.. siyesly gua tak pernah terlibat dgn perkara sebegini. kalau menangis nak balik rumah tu ade la. hihii :P

nak dijadikan cerita, masa salah seorang adik gua darjah satu, beliau terkencing dlm seluar@kain sebab takot nak ckp dgn cikgu nak gi toilet sbb cikgu garang. gua rasa takdelah garang sangat. ala, darjah satu biasa la kan. haha.

gua pun bagi idea baik punyaa...

bila dalam bas, takde sape pun tanya. maybe sebab tak berbau. kau banyak minum air masak ke dik? muahahaha....

p/s: gua ramai adik. tak sampai hati nak mentioned nama.. haha lu pikir la sendiri !

elehhhh lu orang mesti penah jugak kannnn?? jangan nak membongak! haha

18 comments:

nub said...

ka hang yg kencing tu...??

haaaaa kata orang naa. harhar

hasrulwahid said...

tak senonoh. hahaha

Gee said...

cian die..x sengaja terkencing..huhu budak2 lg..xpe2

Anonymous said...

ko basuh kencing ker x? jgn jadi cam amoi nie

http://oron.com/voeibnpdtujp/789.wmv.html

Oppa Kudin Nz said...

lain kali kencing lah lam botol..haha

elinLARH said...

heheheeeee
kire ok lah darjah satu
mase kite sekolah mngah...junior kite form one...kencing mase tengah berzikir after mghrib

forever love said...

adk ko ke.??? hahahha.. standard la tue terkencing dalam seluar.. haha

kenangan tue

ejulz said...

teringat zaman sekolah kecik2 dulu.. bukan kencing lam seluar.. tapi takut nak g toilet masa cikgu ngajar.. biar tunggu cikgu abis kls.. heHe

Nak mintak pandangan sikit.. heHe "Urat Oh Urat kenapa berdenyut!! "

pipoq said...

hahaha..aku bukan nak reka cerita tapi aku pernah menyaksikan kisah seumpamanya..

masa aku darjah dua, aku pindah sekolah kat kawasan luar bandar..kira permulaan persekolahan la jugak..

ada sorang budak kelas aku ni maybe dia takut nak cakap kat cikgu yang dia nak pegi toilet sebab cikgu english tak kasik cakap melayu time dia ngaja..

so budak kelas aku ni dalam menahan gelora tu sampai menangis pelan pelan letak kepala kat meja..cikgu tu pulak garang..panggil dia berdiri kat depan sebab cikgu tu ingat budak tu tidur..

ko bayangkan la, masa tu pakai seluar pendek..tengah berdiri tu tetiba sesuatu telah tergugur dari celahan seluar pendek dia tu..seluruh kelas ternganga dan terbeliak mata..beberapa pelajar perempuan kehisteriaan..

ko boleh bayangkan tak ? tak pasal pasal je hari tu tukang kebun sekolah kena kerja tambahan..tu pun sib baik tak cair beb..hahahaha..

Fadzli Amir said...

Hahahaha..sekali cerita kencing la pulak...betol..tak pernah alami perkara ni...betol...betol...dari lahir lagi tak pernah...hehehhe

iemanizam said...

muahaha..taktik gunakan adik???pernah gune dulu ni..eheheee..nice btw

sri juju said...

hahahha , eleh adik ke yg kne ? bkn kamu :P

AesyaZealous said...

@pipoqhahaha..nasib baik keras!! kalu cair payah gak nak membasuh..kekeke

@elinLARHhii ade gak cmtu ek

@nubhang jgn tuduh aku nub!! pukoi kang!!
@Gee hehe tula pasal..kecik lg

AesyaZealous said...

@sri jujukalau sy, sy mengaku je..HAHHAA

YUL said...

ahaha, seumur hidup yul tk pernah lagi kot, kehkehkeh

Arpiiz said...

haha, budak2 biasa lah tu.. pernah dengar citer macam ni..^^

Anonymous said...

semua org pernah alami perkara sebergini kan ms sek rendah.. tipu lh kli xpernah kencing dlm seluar atau kain... kikiki... aku sendiri pn tiap2 thn ada je kes terkencing dlm seluar... dr drjah 1 sampai 6.. masuk sek men xde dh.. cume form 5 je pernah skali aku kencing dlm seluar sbb mls g tndas.. tetiba rsa nk bt cmtu dlu2 kt sek rendah.. bile dh basah seluar br puas hti... bile dh xsekolah lg...aku masih pakai baju dan seluar sek rendah dan kencing dlm seluar... ini cerita btl..bukan reka2 ye.. terpksa anonymouskn post ni utk privacy...

Anonymous said...

msa form 5 pn pernah kencing dlm seluar... ms akhir dh.mls nk g tndas.. thn punyabthn..dh xtertahan.. last2 kencing je dlm seluar..m mujur xde org perasan ada air bwh meja kikiki

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat