Tuesday, April 12, 2011

Happy Birthday To You 2

wahahaha gua bukan nak fire atau jadi otomen. gua nak buat entri ni khas buat dua orang member gua.

birthday mereka hari ni. 12 April 1990. 21 tahun yg lalu mereka telah dilahirkan di muka bumi ini. tapi masa tu gua dalam perut mak gua lagi. baru masuk 6 bulan. hahaha.

HAPPY BIRTHDAY
TO

ATEEKA AMER

mari terjah blog Ateeka Amer !!
suka blog Ateeka ni sbb blog die mature, idea mature, cerita mature.
tak macam gua, macam budak2, kartun je memanjang..muahahaha...

dan

NOR ATIKAH MOHD JOHARI
member gua since sekolah sampai hari ni!

laa..dua2 nama atikah ke..hik3..

  • moga panjang umur n murah rezeki
  • good luck exam. huhu

p/s: besday bf sy ari ni gak. aiiiii segan nye.. see older post..(apehal lak aku yg segan ni??! argh!)

6 comments:

pipoq said...

aku pun tumpang ucapkan hepi besday jugak la untuk kawan ko tu..

[cucu Hj Hassan] said...

hepi besday utk atikah. btw, nama dia sama sebijik mcm my kakak. kakaka

CikBulat said...

http://fairyofmylove.blogspot.com/2011/04/pertama-kali-dapat-award-ni-wey_12.html

tag kamu, nak amik tak? kui3

Ateeka Amer said...

ouch terharunya hikhikk selamat hari jadi untuk bopren. kemsalam kat beliyau je .

apik pehe said...

hehhee..hepi besday jugak..
alaaa..apik pon budak jugak ker sebab wat lidi?

red said...

hehehehe... kenapa nk wish buffday dgn menggunakan fire??? konfius kejap... hehehehe

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat