Wednesday, March 2, 2011

wajah anak aku ??

assalamualaikum wbt..diingatkan sekali lagi kepada blogger yg baru kenal blog aku ni, jangan pelik bila watak doodle aku dlm blog ni kebanyakannya rambut cacak2. sbb masa kecik dulu aku kurang rambut..haharhar


gambar doodle kat atas ni gua lukis dan dituju khas buat abg gua, Syafiq. Beliau juga seorang blogger. kalau korang terer, cube la teka die yang mane satu..haha..kak yaya|azura... shhh diam2 tau..ngeh3. gambar diatas menunjukkan sebuah keluarga. abg gua yg ensem (sila belanja aku Kenny Rogers lepas ni) tambah isteri beliau yg cantik, terhasillah anak beliau yg comel mcm amoi.

tak mau kalah, gua pun nak buat jugak family tree bakal family gua nnt..(sila isi tempat kosong..haha)


p/s : hmm, tak dapat nak fikir. korang fikir la sendiri macam mana agak2 rupe anak gua..

14 comments:

nub said...

albino la aku rasa nanti...


gahahaha. ok aku lariiiiiii

Che akira said...

_ _ _ _ _ _ =kingcrown hahhaaa

yaya|azura said...

Adzalea sangaaaat comel dengan mata sepetnya itu. ;)

Eh... dulu masa kite kecik pon kite takde byk rambut. Tapi anak kite, perghhh rambut banyak tu. Sekarang umur 5 bulan, dah nak kena tocang rambut dah. Kekekeke.

Maka kesimpulannya anak kamu itu nanti adalah seperti ..... SURPRISE!!!

xD

pipoq said...

ko yakin ke bapa kepada anak ko tu berambut lebat camtu nanti ? ahahaha..

C I K . F Y Z A said...

smart!
lukis doodle pkai apew?

ateekaamer said...

kalau bakal somi aku hensem, aku nak anak aku ikut rupa dia. muahaha

tomato said...

musti la comey macam ceq...kekekekke :P

AesyaZealous said...

@nubhang nk kena pukoi ka?? hahaha

AesyaZealous said...

@Che akira lebih sgt tu hurufnya...haha

AesyaZealous said...

@yaya|azura alaaa bgtau laaa kak!!!

AesyaZealous said...

@pipoq ni lagi sorang nak kene pukoiiii

AesyaZealous said...

@C I K . F Y Z A gune paint je

AesyaZealous said...

@ateekaamer ahhaha..aku pun nak kalau cmtuuu

Manja (let it be my sweet name) said...

haha comel la kartoon tu manja suka

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat