Monday, March 14, 2011

."Tanya Fahmi: Siapakah nama anak kita?"

ok, aku nak ajak korang join segmen fahmi ni..http://storyoffahmi.blogspot.com/ tapi sebelum tu aku cadangkan korang bace dulu entri die pasal nama anak dan entri2 lain. entri die agak mature la jugak dan sampai sekarang aku tak percaya umur die 18! kenapa tak 21??kalau 21 boleh la aku ngorat!! hahaha just kidding.
erkk...apesal aku mention umur aku? arghhh tidakkk....

(1)Apakah nama yang bakal anda berikan kepada anak anda mahupun nama yang telah anda berikan kepada anak anda sekiranya anda sudah mempunyai anak?

Mohd Ikhwan
Nur Akma

(2)Sebab apa anda memilih nama itu?

simple dan ada makna. dan belum lagi sedara mara aku ade name ni.kalau boleh aku nak letak yang bermula huruf A. same dengan aku..hehehe.. tapi kena la ikut bakal suami aku nanti. harap2 beliau pilih nama yang sedap2..huhu

(3)Antara nama yang panjang(dua atau lebih) atau pendek(satu) yang mana satu anda lebih sukai. Kenapa?

aku suke yang ade dua la..sedap sikit nak sebut.. xterlalu panjang or pendek.


p/s: teka teki hari ni..kenapa mak limah namakan anak die Usop? bukan Senah?









jawapannya: sbb anak die lelaki! huahuahua!

3 comments:

Nurfarahana Abdul Aziz said...

okay gak nama tu..simple but nice..

Belalang Hijau said...

ade sorg kawan gurl dulu, dia cakap klu kawen nanti klu dpt ank dia nak letak name2 bunga jer cam melur, melati pe suma tuh...

tp bila dah kawen and ade baby name ank jd lain, sebabnya husband dia yg nak name tu...

huhuhu

Dark Sengal said...

jwpn tekateki- sbb anak die lelaki... =) kan???

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat