Friday, March 11, 2011

Pakai Kain Pelikat Berangin?

assalamualaikum wbt.. salam jumaat semua! okay sempena hari jumaat penghulu segala hari, semua orang lelaki pakai kain pelikat pergi masjid, gua nak cerita pasal kain pelikat. hohoho..

gua konpem korang semua pernah tgk kain pelikat kan? harharhaaa memang ar kan. ape ar gua ni. orang lelaki pakai kain pelikat kat rumah, pegi masjid, pergi pejabat gua rasa tak kot.hahah. banyak kegunaan kain pelikat ni..

nak dijadikan cerita, dulu time gua sekolah asrama, ade preparation class pd waktu malam. kami budak2 asrama panggil 'klas prep' ataupun lagi singkat 'prep'. memang ade rule yg menyatakan bhw time klas prep budak lelaki takleh pakai kain pelikat. kena pakai seluar! tapi ramai jugak yang degil sehinggalah warden buat spot check time prep tu..




wahaha..ini kisah benar. ade member lelaki gua kata gitu. gua gelak terbahak2 kot.. dalam hati jela..muahaha

p/s: tibe2, gua tertanya. lelaki pakai kain pelikat pakai seluar dalam ke tak ek? erkk..

ehhh betul kan PELIKAT..bukan PELEKAT kan?? ahh sudahhhhh...

14 comments:

niniem said...

mesti ustaz tu speechless!~ : ) :) :)
hahaha

nub said...

kalau hang..aku x sure berangin ka dak... ahahahhahaha

Cekodok said...

perghh.... mesti tak pakai suar dalam.. ngeee... malam2 kasi bernafas sikit.. cittt.. pakai suar pendek kot.. boxer ke.. haha

hasrulwahid said...

agak-agak pakai tak? LOL



pakai laaa. takkan la tak. hoho

hasrulwahid said...

agak-agak pakai tak? LOL



pakai laaa. takkan la tak. hoho

ateekaamer said...

meh aku jawab. jawapannya tak pakai.

yanyan said...

hahahaha sengal lah jawapan cmtu :D

pipoq said...

perghh..soalan kat part akhir tu killer Q tul..ahahaha

aku kalo kat umah pakai kain mane de nak pakai seluar kecik tu..baru la 'berangin'..ahahaha..

misnurr said...

hahhaa.. lawak jer.. berangin ... XD

Farah said...

Haha, gitu pulak alasannye ek..

cheQmOomOo said...

suke tgk katun tu :p

FAHMI said...

Sensatif ni oi....hahahaha

maiMOONyet said...

hahaha. kalo uztat kitorg, ckp mcm tu dah kena tibai xD

Kain pelikat lalalala said...

Assalam tuan rumah... comel la katun.. bleh pinjam nak tempek kat fb tak?? TQ ya..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat