Sunday, March 27, 2011

Main Sambung perkataan

assalamualaikum wbt.. hari ni jom kita main2 nak? aku jumpe ni kat facebook. byk version dah ni.. okay jum start! haha


i) Pilih bulan kelahiran anda:

Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar

ii) Pilih nombor hari jadi anda:
1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan Ipin
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan

iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:

Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

KONGSI JAWAPAN ANDA~

jawapan aku : aku menari dengan Taylor Swift sbb aku perasan cantik??????

muahahahhaha! sengal!

11 comments:

nurulnazihah said...

haha, okay, cool !

nub said...

aku dah buat..

jawpannya:

aku hensem.



adoi heran betoi aku....

kakzana said...

nak tau akak punya? aku muntah depan lee chong wei sebab aku cemburu...haha...takde maknenya!

nurfarahbalqish said...

jawapan saya ;

aku peluk garfield sebab aku baru putus cinta .

haha XD

ieyra-namika aihara said...

myra lak ...
-aku t'kentut depan crastiano ronaldo sebab aku gila-

ahaha ! cool ..

nk buad asew .. !


kne saman x ?? ;)

Che akira said...

aku pergi dating dengan liverpool sebab mak aku suruh? haha mak aku suke chelsea la pulakk haha

~Nur Zulaiha~ said...

aku pergi dating dengan jiran aku sbb aku gila

awesome la jwpan, bru2 nie,
jiran sy cuba mgorat2 n ajak dating..
tak sngka la, bnda nie dh bg jwpan kpda twaran dia... hahaha

Shin Ryuu said...

Aku gigit gangster sbb aku gila!?

Shin Ryuu said...

Aku gigit gangster sbb aku gila!?

razzmatazz said...

Jaja punye,

Aku muntah depan gangster sebab aku tak tahan.

Haha :D mmg hebat!

milla thats me ;) said...

saya punya ialah
AKU PERGI DATING NGAN MUSUH DLM SELIMUT AKU SBB AKU GILA.
WHOA PELIK...
SO COOL!:D

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat