Saturday, March 19, 2011

Lesbo kah? ohh tidak!!

assalamualaikum wbt. gua memang dilahirkan terer dan hensem..kahkahkah.. tak percaya?

haha kan gua dah kata..

ok2 back to the story. ade sesape kat sini girls student KMPK (perak) batch 2008/2009 ? ingat lagi ladies nite? malam kita2 semua tengok persembahan blok2?

ade satu sketsa bertajuk Candylela. yang jadi putera raja, Putera Faod adalah gua !!!! wahahaha..
untuk memantapkan lagi lakonan, gua terpaksa free hair. nasib baik xde lelaki. ladies nite la katakan...berlakon depan lebih kurang 2000 org mmg perghhhhh........

gua pakai baju melayu, sampin, baju kemeja, tie, songkok...mase tu gua flat depan belakang..hahaha...

kat belakang stage siap ade org terkejut lagi tgk gua,ingat gua lelaki. pelik gak nape lak ade lelaki kat hall.

atas pentas, gua tak banyak cakap. Putera la katakan. cool2 sudah. group sketsa blok gua menang no 1!!!

habis je sketsa malam tu.. seminggu gua terpaksa jawab salam org. ramai girls kirim salam. gua pergi mana2, rasa tak tenteram ade je yg melihat. usha2 gua. siap ade yg berhenti pastu soksek sengih2 lepas selisih dengan gua kat kafe.

membe chinese gua kate. "you ke yang jadi prince? handsome lor!!"

esoknye,"aisyah, kawan i send regards to you"

ade jugak yg kate, "weh, aku ingat memang lelaki! korang jemput member jd pelakon tambahan"



p/s: gua dah jawab salam dorang. agak2 diorang teruja x?

8 comments:

Nebengz... said...

apakah ini.... yaww nak komen telebih susah plak..huhuhuhuhu

FAHMI said...

bukan shaaja cun bahkan hensem?apakah?hahahaha..ni mesti sebab join segmen aku ni.haha(tak ada kaitan)

gie said...

hua3...sya ensem..haha =)

mr vampire said...

haha..saya mula meragui status anda..kih kih kih..

Piah Becok said...

nak sainnnnnnn... haha..

red said...

anda memang hemsem.... x leh nak argue dah... wakakaka

IftiMonstaa said...

hahaha! mendapat perhatian sang pengkid!

tomato said...

feewitt..alaaa tunjuk la muka sikit ! ;D

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat