Friday, March 18, 2011

First time keluar dgn blogger ! CERITA FAHMI

“Khulafa la”

“tak nak la. Hakim jom. Depan Pak Li Kopitiam. weh, pick up aku! Aku malas nak drive. Haha”

“haha gemuk! Drive la! Jumpe lagi 5 minit”

Cisss kurang asamnye budak! Mane die tau aku gemuk? Belum jumpe aku lagi! Haha!

Sabor jelaa...

Aku dah la baru bangun tido.. memang mandi pun laju2..gosok gigi laju2..semua pun laju lah wa ckp sama lu. Penat doh malam sebelum tu ade event kat DATC Uitm Shah Alam. Utk pelajar NR. Dah la tensen x menang cabutan bertuah tiket vip konsert Super Junior! Waaa...

ok sambung cerita.. Cube teka aku jumpe sape? Jeng3!


Ce cite..ce cite..

Kenal blog CERITA FAHMI ? ini lah tuan blog dia.. Buat segmen ade je org join. aku pun join sekali..muehehe..blog CERITA FAHMI ni pernah jadi blog pilihan pagi Ben Ashaari..haa, mestilah best kan? jelesh aii..

hensem tak? hensem tak? cun tak? cun tak?

haha siyesly aku baru sejam bangun dr tido..wahaha..segan i..

boleh plak si Fahmi ni tanya,

'baru bangun tido ke ni?'

'aah.heheh'

borak2 kejap je. petang tu pun aku ade kuiz. tak abis study lagi. Fahmi tanya pasal nak edit2 blog.. aku siap tunjuk demo lukis doodle lagi..haha..

haha rasa segan gak lak bile Fahmi ckp pasal swimming. hari tu kat blog die aku ade komen kat entri Rahsia The Incredible Fahmi

ni lah yg aku komen!

boleh pulak die balas..haha nasib la kau Aesya..malukan diri sendiri...

btw, Fahmi, thanks belanja aku teh panas! untung la aku tak bantai roti canai ke ape tadi! hahaha.

p/s: okey ade sesape nak lepak lagi dgn aku?

17 comments:

anishusna said...

jom laaa lepak ngn saya.....tp sye kat uthm batu pahat....jauh la gak..heee

alinac lover said...

oho dating ~ hehhehe

Woofer Storm said...

sudi je,tapi stkt air kosong panas leh la..heheeee

Woofer Storm said...

sudi je,tapi stkt air kosong panas leh la..heheeee

AesyaZealous said...

@anishusna jauh sgt tu..hiihihii

nub said...

aku nak lepak ngan katon xdak rambut hang tu ja. kahkah

YUL said...

wah, seronoknya kan dapat jumpa blogger,

YUL said...

wah, seronoknya kan dapat jumpa blogger,

Mayang Zaidani Ibrahim said...

ala! mana aci macam nii..

tomatokering :) said...

wahhh~ jom dting jgk!! :D

APi said...

gua ade jek dekat2 situ..
kat intec..
dekat ke?
kehkehkeh..

Fadhlul Wafi said...

jeng jeng jeng...aishah...

Piah Becok said...

jom. selalu je lepak shah alam. was a student in uitm sana gak. hotcat rawkkkksss!!!!!!!

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

jom lepak kuala terengganu.. teeet

cunndaa said...

jum datang lepak kat bangi pulak...

iszieylyanziy said...

cam knl je dak laki tu,,tadi kt SB,,ngee

FAHMI said...

aku eh tu?hahahahahaha..sapa dok bangi,jom lepak..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat