Friday, February 18, 2011

Masuk tandas Lelaki !!

Assalamualaikum wbt. sempena hari jumaat yang mulia ni, aku nak cerita pengalaman aku masuk tandas lelaki. (ape kena mengena dgn Jumaat lak??) aku bukan terrrrmasuk ye kawan2. aku sengaja masuk. hahaha. kisah ni terjadi bila family aku nak balik kampung. kat R&R mane tah aku tak ingat. tapi waktu tu hujan lebat gila. sejuk dalam kereta! tibe2, pundi kencing aku ni menari2 nak keluarkan air kecing lak. perghh..aku pun redah hujan nak ke toilet.

tapi hampa. toilet perempuan penuh. siap beratur sampai ke luar toilet lagi! ayah aku dah siap keluar toilet dah pun. tibe2, (tibe2 lagi) ayah aku panggil dari luar toilet. die suruh aku masuk toilet lelaki. aik?? apesal kosong je toilet lelaki ni?! diorang tahan kencing atau dah kencing kat tepi jalan tadi? hua3.. ade beberapa org je dlm toilet tu. aku pun tanpa segan silu masuk la ke toilet dgn berbaju kurung!!! wahahaha gila xmalu!



selesai aku berhadas, aku pun keluar toilet. siap ade yg terkejut lagi. siap ade yg konpius eh ni tandas lelaki ke perempuan?? hahaha lantak ahh janji lega!! so, lepas tu, ak pun kembali ke kereta dgn bersuka ria. rasa macam nak babai je akak akak kat toilet perempuan tadi. hahah.

kat UiTM ni, ramai gak aw aw. kekadang usha2 gak diorang ni masuk toilet lelaki or perempuan. satu hari tu aku nampak die masuk toilet lelaki. Alhamdulillah, nasib baik die sedar lagi diri die tu lelaki. hahaha..

berhibur berhibur jugak. masuk tandas perempuan or lelaki ke, tetap kena baca doa jugak. dah lupa baca doa? jom baca sesame dengan aku.


wassalam !

p/s: pergghh rase segan lak bila orang dah kenal blog aku ni. huhu.. eh berilmiah gak blog aku ni.hahah bravo..


27 comments:

forever love said...

ayah cover xpela

bantalbucuk said...

diorang pula boleh confuse eh..?? lawak betul..hahaha..kita pernah termasuk tapi sempat keluar balik sebelum orang lain nampak..hehe :D

zakiah said...

hahaha...comel :)

Gimi said...

waa..ni gila berani mati masuk tandas lelaki..

Madi Nakal said...

mmg bravo...

b a m b a m ' s said...

pernah gak salah msk toilet..malu jekkkk..huwaaaaaaaaaa~!

Mia.lurve said...

huhu..teringin gak try msk tandas lelaki nie..ahahaha

Fadhlul Wafi said...

eee tak maluuu....

Fadhlul Wafi said...

eee tak maluuu....

iwan_dextrous said...

x pernah lg.hahahaha

Uncle Osa said...

ter atau saje je nak amik kesempatan?? nakal eh.

Fariq said...

fuh.. brani awak ye.. nasib takde yg gile sex kat situ.. ish2..

alinac lover said...

hahaha yong pon pernah je msuk toilet lelaki.hentam je la..da xtahan hehhee

~Nur Zulaiha~ said...

ader jer mak nyah yg slamber bdak msk tandas perempuan...
kita lak konfius.. dia slah msk tndas tow kita..

kat uitm mmg takder,,.. cba g luar,
on fashionshow maybe... jmpe la..

ateekaamer said...

gila kentangg selamba. kagum giler. muahaha. kalau orang pandang slek, cakap la, ini tandis uniseks. hihi

Cik Moon said...

hahaha.. mmg slumber..

yaya|azura said...

Segan? Hahaha....
Doodle yang kiut miut.

AesyaZealous said...

@forever lovecover mmg cover. stil aku sorg je pempuan..kekeke

AesyaZealous said...

@bantalbucukhehehe malu kot klu org nmpk slh masuk tndas..hihi

AesyaZealous said...

@~Nur Zulaiha~belum jumpe lagi la pulak..hoho tu yg jenis mmg ingat die pempuan abis tu!! heheh

AesyaZealous said...

@yaya|azuraecehh..malu la iiii :P

AesyaZealous said...

@ateekaamerhahah betul gak kan.. kekadang nak masuk unisex toilet pun aku cam rasa serba xkena..haha

Farhana Sahri said...

penah gk wt cmtu...bila ingt smula, snyum sorg2..muakakaka

pipoq said...

hahaha..aku dulu pun pernah masuk tandas perempuan secara sengaja..masa tu kosong..tapi bila aku keluar ada orang lak sampai terjerit nampak aku..pehtu aku pun buat buat cam tak perasan tu sebenarnya tandas perempuan sebab tak tahan sangat la kononnya..ooi..aku bukan pervert ah..

Uncle Osa said...

bukan stakat nakal je, naughty,ngada2,gedik!
haha.
psss: ada nampak benda2 yg tak spatutnye tak(ehem2)??

Bobo said...

hahaha...aku pernah msk tandas perempuan utk mandi & bertembung dgn perempuan yg nak msk tandas tu gak...tp aku dah siap2 pki baju laaa...hehe

ferra ferro said...

haha , tu la yang dikatakan
S E L A M B E R R R R !!! x)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat