Friday, February 25, 2011

Anjing buat maksiat lepas lintas jalan.

petang semalam lepas habis kelas rasa lapar gila. macam tak makan setahun. haha melampau ar tu kan. dengan cuaca baru lepas hujan, mmg rasa lapar bertambah buruk lagi. teringat Nasi Lemak pakcik tepi jalan.nyam3!!

lepas turun bas, time nak melintas jalan, member aku cakap, 'wehhh, ade anjinggg td..mane pulak anjing2 tu hilang...?'

time kami nak lintas tu, baik punya 3 ekor anjing pun nak lintas jalan gak! demit! jangan dekat! kene samak nnt.. ahh sudah, kang kalau lintas jalan, bertembung pulak dgn diorang (anjing).

dengan beraninya aku berkata, "ahh, ape nak jadi, jadilah!!! lintas jom!!"

sebaik je melintas jalan,


aku dengan member jalan laju2.. dan berdoa dalam hati agar tidak dikejar oleh 3 ekor anjing tersebut. setelah beberapa meter, kami toleh belakang, mane la tahu anjing tu kejar, boleh la aku langkah seribu. tapi tidak. gua nampak port baik punyaa 2 ekor anjing tu tengah buat tutttttttttt kat tepi jalan. perghhhh... dgn mata kasar (naked eye) gua nampak maksiat berleluasa..muahahaha...
gua malas nak tunjuk. nanti korang tiru pulak..hahaha


p/s : tapi aku rasa anjing tu dah kahwin kot. sbb tu selamba je buat dpn2 org..hahaaha..

17 comments:

♥sebalik TABIR si'adip ne♥ said...

ANJING pun bernafsu. HAHA
kelakar pulak

♥sebalik TABIR si'adip ne♥ said...

anjing PON BERNAFSU. haha
kelakar lak .ai

Miziey said...

sekor lagi wat per? tgh rakam ea? haha..
bru bca title pn dah nak tergelak dah.. nice aesya, keep it up.. permulaan hari yang baek..
:)

tomato said...

kalau ye pon dah kawen jgn la buat depan2..masyarakat lihat..kekekekek :P

comel je aesya lrikk tu..kiki

AppleByte said...

hahahahahahahahaha!! kelakar! :D
anjing tak ada bilik/rumah, so tepi jalan pon jadik.. LOL! :D

Fariq said...

kehkehkeh.. dulu time gi skola slalu nmpk.. orang baling batu pun dia buat dek je.. :p

latest -
-Apa Kata Mereka Tentang Blog Lucah

Hidaya Sarbini said...

haha..lawak la, oo klu dh kawen tak slh eyh wat dpn2 org.. =b

yaya|azura said...

Dudel anjing rupe cam kucing pon ado. Hahaha. Tak senonot la anjing.

ateekaamer said...

memang hanjeng. muahaha

shearasol said...

oh apakah...??

Farhana Sahri said...

hahha....dh kawin tnjuk kt orang lain ke..hahahha

ceotgilalensa said...

haha. kene panggil jabatan agama ni. suruh tunjuk sijil nikah!
eheh

Gimi said...

Dah nama pun haiwan..

Pernah terserempak kucing tengah bercomolot time puase lagi..

pipoq said...

ala beb..tu anjing la..biasa la tu diorang nak buat maksiat tepi jalan pun..sebab diorang mane de akal nak malu ke ape ke..

ni kalo yang makhluk manusia pun sama gak cam anjing tu camne lak ? cuma mungkin tak jumpa yang menonggeng tepi jalan je lagi..

gEe said...

x senonoh punye anjing. haha

Hammad0 said...

best best ...hahaha

Nurfarahana Abdul Aziz said...

nama pon haiwan...

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat