Monday, January 3, 2011

Windows 7 not genuine. tolong!

bese la org tak kaya cam aku ni gune pirate windows je..hahaha

windows 7 aku jadi not genuine.

bagaimana cara nak jadikan dia genuine balik ek? selain beli ori windows.hahah

ade yang kate download removewat, 7loader laa...haish tp satu pun xde yang file yg ok.. sume mcm ade error je.

ade sesape boleh bantu bg link download yg ok? or ape2 cara lain lagi...

sape yg boleh tolong dan cara tu berkesan, nnt aku bg nombor fon aku.wahaha gurau jep!!

please.......

11 comments:

kiwi said...

haha..sme la kite..nti klau dpt gtau kiwi skali ..hihi

si pendek dan moody said...

aku pakai ori tapi lupe nak register key number , chait.

nah, baca kat sini

http://bintangzither.blogspot.com/2010/05/cerita-dan-tutor-tentang-windows.html

forever love said...

aku biasa gne removewat tue...mne ada error...

FiqRie Skeleton said...

guna windows 7 loader..

pipoq said...

hohohoho...tu la, len kali gunakan la barangan tulin..

disablekan je update window tu..tapi tak terupdate la pulak kang..

Maria Azhari said...

cuba tanya kat laman web nie http://technet.microsoft.com/en-us/windows/cc468658.aspx
Tapi kena sign up la dulu

ateeka amer said...

not genuine - kalau upgrade ek?

♥ Funna ♥ said...

mmmm..actually i guna 7loader.. ok je..xde pape mslh till now..hehe

AppleByte said...

aesya, cari 'window 7 loader' then 'WGA'. then install. okay :)

p.s. google lah untuk mengenal pasti minatang2 tersebut. hehe...

AppleByte said...

*sorry. window 7 loader OR WGA

NuR 'aQiLaH said...

try ni :D

http://fieqilah.blogspot.com/2010/07/bila-windows-not-genuine-huhh-saket-ati.html

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat