Sunday, January 9, 2011

Like father like daughter??


salam readers. anak buah aku dh masuk 10 bulan dah. amoi ni makin besar makin lincah. tak larat eden nak jago. huhu.

pernah dengar, like father like daughter?? meh cni aku tunjuk..

sebelah kiri ni abg aku time kecik, kanan ni anak pompuan die. same tak???

bagus. bace buku. bleh jd saintis. :P

tak lain tak bukan abg aku punye keje masukkan ank die dlm bakul.

eeeee...tak malu xde gigi.........

sekian :)

comel kan? mcm aku la...

hahahahahhaaaaaaaaaaaa.........

15 comments:

Miss Ran said...

sama2 hehe

AMMAR YASIR said...

Comelnya baby


nak topup free datang sini;

http://jomklikblog.blogspot.com/2011/01/teka-silang-kata-menangi-top-up-rm30.html

nub said...

wooh..kawai2.

haha

forever love said...

weyh ko ke budak tecik tue.? cam cina la..

Fariq said...

uit comel2,, geram lak tengok..

tlg saya claim blog kat sini.. http://apps.facebook.com/blognetworks/blog/fariqscorpio/

ejulz said...

ye laa.. same.. heHe

whitecappuccino said...

cutenyer baby tu duk dlm bakul ..

rara said...

comel :)

PReDicToR said...

wahh comelnya dok dlm bakul

aLya said...

pic yg first tu same jek.. kembar ea?hikhik

cik lya said...

same la mcm muke abg aesya time kecik

ken said...

cute kid :)

pipoq said...

hahahaha..mane nak sama comel budak kecik dengan comel budak tua wei..

YUL said...

mak aih, sebijik gile la, huhu, mmg chumil budak kecik nie,

bantalbucuk said...

comelnyeee...muka dia memang sama la dengan ayah dia..^_^

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat