Monday, January 10, 2011

Blog Review : Amira's

korang perasan tak ramai bloggers sekarang ni. tak padan dgn kecik, bdk2 kecik skang dah pandai nak edit2 blog, hias2 gune cute stuff..argh jeles doh, tp mcm xsesuwaaiii dgn aku kan. dah besau kot nak letak cute2 stuff. *ko xperasan ke blog ko penuh dgn kartun Aesya!!!! hahaha!



Blog review yg pertama hari ni ialah blog Amira's
Blog ni belum setahun jagung lagi.. 2 bulan jagung pun belum sampai..heheh..
Blog baru since November 2010.
aku tak tau sgt psl tuan belog sbb kosong lagi blog beliau.
apa2 pun, singgah laa ke


aku suka dgn caption di blog beliau, padan dgn newbie.

masih berusaha untuk memperbaiki gaya penulisan .
jika ada salah dan silap sudilah menegur dan perbetulkan .

see, kalau salah ke ape ke, beliau sudi terima nasihat.
nasihat tu mestila dgn cara baik kan? xgitu? :)

ape tunggu lagi?? terjahhh

1 comment:

amira's said...

terima kasih kak aesya :)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat