Sunday, December 26, 2010

Pemenang Contest Teka Handphone

jawapan yang tepat ialah
SAMSUNG SGH U700



ade sesape teka dgn betul???
jawapannye, takde!! hahahaha susah betul contest ni kan.
nak amik yg hampir betul pun takde.
so, dgn ringan hatinya aku nak pilih dua org bertuah dan dipilih dgn dua cara.


24) http://neaflerida.blogspot.com/

dan

18) http://atiqsalleh.blogspot.com/



sory guys! aku rasa berdebar-debar dan rasa diri sendiri tak ong bile cabut.
so aku gune random.org untuk pemenang kedua..

tahniah buat pemenang !
hadiahnye topup je. rm10. okay ape. sape nak bg senang2 free rm10 kan. :P
pada yg tak bertuah kali ni,

pesanan buat pemenang ;

berikan alamat emel anda dan jenis talian yg anda gunakan.
Maxis@Digi@Celcom@ eh ade lg ker?
bg kat comment post ni ye!

kalau xmau dedahkan emel anda, boleh la send ke
syanad90@yahoo.com


yeayy..contest abis.

6 comments:

cikanna said...

tahniah buat pemenang...

Si Gadis Semasa said...

huahhh . dah agak dah phone ni . *saje je LOL !

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

tahniah tahniah

forever love said...

nie email aku..

nas_1014@yahoo.com akku guna celcom n mxs..tp topup celcom jela...hehe

thnx awww

SyUhAdA said...

thniah kpd yg btuah~

nEa FleriDa / nIL said...

salam.

wahh kita menang lah.
Alhamdullillah.. sory la baru blh on9.. jap g kita send emel k.. thankss!! :)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat