Monday, November 29, 2010

sape nak mp3?

aku rasa tahap penulisan aku makin rendah. haha mcm la selama ni bagus pun. rase mau relax 2 bulan ke, 3 bulan ke tapi aku nak tinggalkan satu contest. lebih kurang bulan 12 nnt la.sbb bulan januari 2011 aku dah blah naik sem baru, so mmg jrg update lah kan.

hmm tetibe rase baik hati lak nak bg hadiah ni utk pemenang. keh3.



yg ni mcm ok..
yg ni ok tak?




ke nak yg ni?

eh eh, byknye duit kau. kalau nak mp4, ipod, netbook,iphone,blackberry ke harap maap la ye. tak mampu eden. haha pemenang satu dua orang ok kot? pe susah beli kt lowyat le.hahaha. awl tahun dpn ade duit kot. skrg pokai lor. ngeh3. ala, korang sume kaya2, mesti dh ade sume ni kan? ngehehe..bagi selipar jamban je la.

cepat vote nak yg mane.. pastu aku fikirlah okay ke tak.hahah

*kene pikir tiga puluh lapan kali ni nak buat contest ke tak? hoho

14 comments:

syAzAnA said...

nakkk3! wee~

saya takde mp3. huhu

AesyaZealous said...

syazana..akan dipertimbangkan.hihi

wanyusnira said...

aesya! sy vote yg sony!! hehehe

Nina Aman said...

nak!!dulu2 zmn kat u..pakai walkman je dgr radio...bagi la saye satuuu!ngee.. (^_^)v

.hasina. said...

nak jgkk........... mmg x de mp3.
plis plis... hehe ;))) <3

AesyaZealous said...

mesti ramai nk yg sony tu kan??hihi

Aida Zafirah said...

Saya nak yang sony tu..nmpk smart giler lah..especially yang warna pink tu...hehehehe...

xfatynx said...

kite pn xde mp3. hehe. haah2 nak yg sony :P

Nina Aman said...

ipod pun jadi la...hehe(=

AesyaZealous said...

nina : amboi! tak mampu la!!hihi

Si Gadis Semasa said...

sony sony . u r my sonia , HEHE :)

afiqah nordin said...

nak ipod mini tuh

nak bawak masa jogging!heh

alasan munasabah

kalau kau xbagi,aku jadi gemuk,kau yang bersalah

afiqah nordin said...

nak nak nak nak

yang ipod mini,nak bawak masa jogging,

heh

cepatlah sokong aku kurus macam kau

afiqah nordin said...

nak nak nak

ipod mini tuh

nak bawak masa jogging,heh alasan munasabah

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat