Tuesday, November 23, 2010

Carpal Tunnel Syndrome -again


entri ni penah aku post pd 4 Jun yang lalu. so, aku nak reblog dr blog aku sendiri..wakaka

AWAS !!!

tarik nafas dulu sebelum baca entri ini !!

maybe ada yang dh tau dan ada juga yang belum tau. so meh aku bagitau korang keyh ? info ni aku dapat dr member melalui e-mail. selamat membaca! :)

For everyone who works daily on a computer. The mistakes daily mouse and keyboard usage will result in Carpal Tunnel Syndrome! Use the mouse and keyboard correctly. View below for the surgery of a patient suffering from Carpal Tunnel Syndrome followed by the RIGHT TECHNIQUES for usage....

CARPAL TUNNEL SYNDROME

best exercises utk mengelakkan syndrome

amacam ? :)

cepat off lappy!! hahaha

3 comments:

||kiena|| said...

uuuuuu scary...

sEraiWaniEy.. said...

info yg sgt bergune !!!

c-lah said...

huhuh..x sgka ...kita ad blaja psl syndrome ni..terjadi bila ad nerve yg tercompress kat area2 pergelangan tangan tu..so x dpt function ngan btul...but siyesly penggunaan keyboard dan mouse amat mengejutkan kte..thx k.ecah for this info

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat