Friday, February 20, 2015

Mari Deco Bilik Tidur 1

Assalamualaikum wbt. Hai korang! Aku rasa nak update blog guna mobile jela. hihihi.. nasib la korang tgk post yg bukan bukan drpd aku. muahahaha..

Aku terfikir nak buat blog ni jd blog deco deco. kahkah celah mana nk deco. Something like art or craft la. Misalnya , camne nak jadikan bahan terbuang (tin) jadi tabung. haa gitu. Contoh jeee.. bosan kot?  hee takpe. Kita cuba.

Tapi post ni cerita pasal dinding bilik aku. Secara jujur bilik aku memang penuh gilaaa dgn barang. Mana taknya 3 orang share satu bilik. Disebabkan adik2 aku dah duk belajar jauh2, jadi bilik ini aku yg punya! wahaha..

Aku teringin nak tgk rupa dinding bilik aku letak wall shelf. Bajet style la konon. Aku tak reti pasang. Takpe. Aku suruh adik lelaki aku. heheheee..

Ok takpe. Nanti dah siap aku tunjuk ok?

2 comments:

CikMai said...

cepat pasang,nak tengok.ihik

syikin maarop said...

semoga berjaya :)

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat