Sunday, October 20, 2013

Sebenarnya aku rindu..

plushies


Sebenarnya aku rindu.. aku rindu nak menjahit! huwaaaaaa. sejak dah kerja ni, hampir 7 bulan, semua kerja-kerja menjahit aku dah kurang. aku tak berapa amek tempahan lagi lagi yang memerlukan khidmat pos. sebab aku takde masa nak ke pejabat pos.

kekadang ada la jugak mintak student yg tolong pos kan. huahuahua..

tambahan pula, kerja memenatkan, balik rumah nak rehat. ambil masa lebih sikit kalau nak siapkan tempahan.

jadi, aku skang hanya ambil tempahan yg tak memerlukan khidmat pos. so, bisnes berkembang dalam kalangan rakan2 dan orang terdekat sahaja. haha.

Name Keychain 


kalau macam keychain ni, kalau banyak2, aku cuba consider. tapi kena bagitahu awal2. ni pun amik masa berhari2..assisstant pun takde. hamboi.

entahla. mungkin ini aku jadikan sebagai hobi buat setakat ni. mungkin masa depan aku cuba perkembangkan lagi sehingga pelusuk dunia. (mimpi) 

kalau nak tengok hasil-hasil kerja aku yg dulu, 
boleh tekan badge kat bawah ni. ZupZapp terus ke blog kraf aku

hihi



okey tu je. 
mari blogwalking

7 comments:

Allah's. said...

akak aesya! bole tak kita nak tempah keychain nama. kita SAMTSH. boleh tak? plsss :(

Cik Mun said...

cantik :)

hazlina azmi said...

kreatifnya,.....blogwalking,jemput follow blog saya ye...http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Wak Gelas said...

rajinnyerr..,ehHHEe

Aujinz said...

sibuk sibuk pun sempat gak menjahit, aku balik kerja, apa pon tak boleh.. membongkang atas sofa... koh koh koh

tenku butang said...

Saya pemenang bertuah dalam SPECIAL GIVEAWAY 2013 by MISZ NADEA..
NO LINK PENYERTAAN : 11
HADIAH YG DIMENANGI : felt craft plushies..

Heeee.. yunk.. adakah plushies tu mcm dlm gambo atas ni???? Bestnyeeeeee.. sukaaaaaaa.. mcm miaw2 pun ada.. huk3..

Pha Is said...

cantik..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat