Wednesday, July 10, 2013

Ha? Kenapa dengan Kyoto Protocol?

ni lah dia contoh orang yang cetek ilmu dan malas membaca. aku la tu. kalau bab isu semasa, memang fail lah. pastu nak pegi interview kerajaan baru laa nak amek kesah. memang terlambat kau jahhh.

bapak aku pulak risau. siap spot check bagai apa yang aku tau. 



kyoto protocol? band yang dalam rancangan Versus tu? aikk? tu pun kena amek kesah ke?? kesah pulak aku..

bila aku google, rupa-rupanya...

kalau ada yang tak tau pasal Kyoto Protocol ni gak, silalah google. jangan jadi macam aku. muahahaha..


kbye.


9 comments:

Cik Puan Rara said...

Hahhhaha akk pun ingat kyoto protokol yg vs tu.kahkahkah.jom gelak sesama.

Umie Artoqiemie said...

aku pun baru tahu hahaha..

Mek Onie said...

errr,jap nak google :P


bebehs,selamat berpuasa ,heee

deno said...

oh skrg pun deno baru tahu... hihik^^

Mime MF said...

kyoto protocol..sememangnya yg terlintas di kepala adalah nama band..hukhuk

Syaza Nazura said...

One of the members of Kyoto Protocol is my super senior from KTJ. hikhik :)

Salam ramadan!

Aujinz said...

kah kah kah... aku pun baru tau

hanimusfirahfauzi. said...

aisey man. laju je tekan link. ingat pasal KP versus. Haha :D

ejulz said...

ingatkan apa kyoto protocol.. haha.. xtau sgt band ni.. hehe

Nak Kad Raya FREE? Meh singgah sini kalau belum join k ^_^ "GA Kad Raya 2013 by EJulz"

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat