Wednesday, November 28, 2012

Felt Craft - Domo Kun!


Assalamualaikum wbt! 

amacam? sihat? aku kurang sihat beberapa hari ni. huhu. HaccchiiUuuu! (bersin)

so bosan2 duduk rumah, aku buat perkara yg mewarna-warnikan hidup aku. bahaha

FELT CRAFT ! wohoo pernah dengar tak??



ni barang2 aku. nmpak omey kan? haha


 please ckp comey please?? 


cer teka aku buat apaaa?? jeng jeng jengggg !!



tolongla surprise !!
haha


berminat ? boleh survey kat blog ni : http://doubleloved.blogspot.com/



macehh ^.^

11 comments:

J.Syazwana said...

ari tu aku bosan aku buat sarung bantal guna kain ni gak. haha ! best best.

yaya|azura said...

Wahahah..comel sangat! Nak seketul pleaseeeee!

Nyamuk Terbang said...

kreatif...aku buat xsecomel nie

Neo89 said...

Wahhh, comeyyy nyerrr. Ok, mintak satu. Huhu~ ;P

Aujinz said...

aku pernah buat felt craft *kah kah kah* dan lepas tue aku tak buat lagi.. sebab jahit macam hape.. kah kah kah

miss farhah said...

like i did before yeayy ! :) so cute !

pha is said...

okay.. comey.. hehe

Shereen Yahya said...

comel sangat :)

deno said...

wah comelnyaa!!!! sekarang juga deno terjah! :)

AMMAR YASIR said...

Aku nk DOmo satu. Bila nak bagi? Hehehe

antara said...

buat kat kami 3-4 belas bijik leh?

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat