Saturday, November 10, 2012

Cool Blog CCC Day Today !


ASSALAMUALAIKUM WBT. ahh tercapslock lak. maleh nak delete. takpe takpe. hai korang. pernah beli minuman di Cool Blog? haaa, sekarang ni, berlambak2 booth Cool Blog ni di seluruh negara. eh yeke. haha hentam. tapi ada satu kat area rumah aku. kat Econsave. kiranya ni Cool Blog cawangan Kota Kemuning. selalu gak gi sini. chocolate blog dia sedap. hehe.


comel kan ? yang lalu mesti tertarik nak beli. selalu datang mesti ramai je. lagi2 waktu puncak, tak menang tangan pekerja dia.


tadi, aku dan adik aku pergi la Econsave lalu depan booth Cool Blog. cadang nak beli la coolblog 2 je tapi bila nampak iklan ni terus nak beli 3. haha









CCC DAY - CHOCOLATE CAKE COOLBLOG DAY
haaa.. dengan pembelian 3 Coolblog dan keatas akan dapat 1 bekas chocolate cake ! 
wohoo !

tapi ! TAPI HANYA UTK CAWANGAN KOTA KEMUNING SHJ katanya !

haa kecewa tak? haha. sebab owner coolblog ni pun ade buat bisnes cake ni jugak. 
so dia nak promote cake dia..

aku dah la suka cekelat dlm bekas segi empat kecik ni.




ya Allah.. sedapnyaaaaaaaaaaa. tak sampai hati nak habiskan !



lepas tu kan, aku jumpa Heliza Helmi. wakaka. tapi peliklah. aku bagi salam dia tak jawab pun.
haha

*maaf. kat tangan ada santan tiga bungkus. pegi econsave nak beli santan sebenarnya, kahkah.



14 comments:

zila manaf said...

yg penting sume cite pasal cool blog ni hewhew

semutz said...

Belikan tuk smut 1... Nti semut bnk in kan duit ye...

semutz said...

Belikan tuk smut 1... Nti semut bnk in kan duit ye...

laskar pelangi said...

bestkan coolblog.kalau lalu kat area ada coolblog,wajib berhenti untuk beli...sebab besttttt ;)
yang abc tu pon best:)

Rozuan Ismail said...

amboi, santan perah je lah kat umah.huhu

Eyda Syahida said...

amboiii . tapi eyda tak suke kek coklat . so tak terliur . hikhik :P

Fendy said...

kota kemuning shah alam? aishhh...memg slalu pergi tempat ni...

FarhanahAdzlan said...

ohhh cool blogg memey ohsemmm..
slalu beli space blog..kih3..

♥ Nana BamBam ♥ said...

mmg sedapp..oreo+pearl terbaik :)

Nurul Syafiqa said...

wallaweiii kak aesya .. sampai bila la 'heliza'tu nak jawab salam akak -_-"

hafiz hafizol said...

ok. semalam baru beli coolblog kat alamanda. gila ah queqe panjang kot.. akibat mengidam coolblog dah lama so beratur la jugak semata-mata nak beli choc blog + black pearl sutir. Oh. sedapnyer. tp minum x habis pun sbb nak kena masuk keje balik. wakaka..

Tak suka sangat la kek coklat tu. Belambak je org jual kek camtu kat kampus tp x rasa nak beli pun. Kek tu meggemukkan. Aku dahla dah gemuk nanti bertambah chubby la aku yer. eh.


P/s : sebenarnya mana 1 heliza nie? yg pegang santan tu kan ? Hahahaha =p

KAMIHIDUP said...

One day.

wisata bakti alam said...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

AMMAR YASIR said...

Sedapnya CCC. Eh... bukan kat rmh ko ada pokok kelapa ke? ambik yg tu jelah. parut kelapa n buat santan

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat