Saturday, August 4, 2012

Puasa #1 : Hospital


Beberapa hari yang lalu, gua bawa bapak gua ke hospital. sementara tunggu di bahagian kecemasan, gua tunggu di ruang menunggu. ada seorang aunty chinese kat situ..

dia pun memulakan bicara..







  

gua dengan high confidence level yang amat tinggi jawab soalan yg ditanyakan oleh aunty. padahal gua kurang faham apa yang aunty tersebut cuba perkatakan. wahahaha!







again, dia ulang lagi  =.='



gua belajar satu perkataan baru bulan ramadhan ni. KOSA! haha




p/s : korang KOSA tak esok? haha!

7 comments:

onie said...

aku kosa wei,haha.....ini auntie haa,manyak leceh meh,haha

Syakir Rahman said...

x kosa aku... =P

kosa = kuasa

Syakir Rahman said...

x kosa aku... =P

kosa = kuasa

Cik Rongoks said...

hahaha . kosa ?
kosa kata ke ? lalala

nur amalina athman said...

haha..kosa..

.........cP~ said...

Salam.

Memang aunty2 Chinese selalu sebut puasa jadi gitu. Tapi, saya selalu dengar kuasa. Kalau nak pergi operation beritahu suruh puasa, mesti mereka cakap, "ya la..kena kuasa."

Mieya Atiera said...

haha. Cina pelat.

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat