Wednesday, May 2, 2012

Y FACEBOOK ?

CINTA MUKA BUKU - Najwa Latif

Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar pesan suruh aku terima kamu


Ooh hati ku rasa sesuatu

UNTUK DIA - SLEEQ ft NAJWA LATIF

Bertemu di Facebook
Beberapa hari kemudian
Mungkin gua comel kot
Ajak ku jumpanya di KL, Ooh KL
Oh lupa bilang gadis ni KL
Tak cakap kosong dia memang begini
Akhirnya dapat tahu dia punyai lelaki
Lelakinya pula kan bawa Mercedez

JANGAN GANGGU PACARKU - ALIFF AZIZ

Memindai laman Facebook mu
Kadang buat ku cemburu
Baru saja engkau update
Ramai lelaki berkomen
Tak sedikit yang merayu
Tapi ku percaya kamu
Kau juga yakinkan aku
Tetap saja aku ingin bicara
MY FACEBOOK - GIGI

Berawal dari facebook baruku
Kau datang dengan cara tiba-tiba
Bekas kekasih yang lama hilang
Satu dari kekasih yang terbaik

Mungkin waktu yang ku persalahkan
Mungkin saja keadaan yang salah
Terpikir hati untuk mendua
Tapi nurani tak bisa mendua



4 comments:

pipoq said...

ye tak ye jugak...ngape tak google ke, bing ke, yahoo search ke..

mungkin lepas ni ada lagu pasal tweeter pulak kot..hahaha

Diyana Munira said...

Tell me why
Facebook is in the lyrics
Tell me why
You got no ideas is it
Tell me why
I never want to hear you say
Please view my Facebook :p

Hahaha!!!!

Why lah they put Facebook in their lyrics?

happy eim said...

cer gn word twitter plak..

kita b'kenalan di laman twitter..XD

Aujinz said...

kih kih kih... sabo sabo..

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat