Wednesday, April 25, 2012

'Hot Stuff'


pemanggil : " tadi ade sorg ckp suka kat saya. saya taktau la. setakat ni, dah 5 orang ajak saya kapel. tapi saya dah ade boifren dah "

dj radio : " awak ni hot stuff kot "


pemanggil : "takde lah. biasa2 je"

dj radio : "umur awak berapa? tingkatan 5?"

pemanggil : "baru form 1"



26 comments:

Mujahid said...

hahahaa... gatal mengedik namanyer tuu :P
Kenapa Saya Sayang Awak Banyak Langit

Rien Rose said...

budak tu prasan.. hahaha! rin ada bca status smalam.. bdk prempuan tu tulis mcm ni..


'' korang jangan guna gambar saya untuk mengorat lelaki, lepas tu korang putus.. nanti saya yang kena..''

ANOYINGNYA!!!!!!! =.='' hahahaha gmbr die hott org guna nak ngorat laki.. =.=''

yaya_flanella said...

T_______T

*speechless

Eyka said...

kecik2 dah gatai..sabr je laa -.-
fuhhhhhhhhhhhhh

Iryd Ashraff said...

gilos muda lahi tuh...baru setaun jagung kehkehkeh...

Aku plak memang x hot setapppp sbb x la hensem ,x la kurus tapi bdn tough,tinggi boleh la la lebih 1.70 cm,x kaya ...3 org dah nak kapel ngan aku...sorang dah pinang aku ngan bismillah..hewhew..aku buat2 mahal dulu...nak fokus benda lain malas nak pk kapel n kawen...

ShahzCudin said...

haha..sama la...aku pon rasa nak terbalik meja jugak nih...

nurulnazihah said...

hahahaha. i likkeee!

Zikrillah Killah said...

Haha bole wat masuk 9gag nie :D

syaza nazura. said...

Ada meja lagi tak? Nk flip juga. -.-'

ROSNAJIHAH said...

hahaha..budak2 sekarang..gedik sangat..penangan cerita indon nada cinta tu la agaknya..

Haris Khairuddin said...

cam haram. biasa la, monyet bila dapat bunga memang camtu.. ;p

*aku dah x rase nak flip table dah.. rase nak smack down je budak tu atas meja.

Bidadari Besi said...

Form Oneeeeeeeeeeeeeeeee?
*nganga mulut*
Ahaahhaha.
Gilossss lahhhhhhhhhhhhhhhh :D

Arol Mubin said...

Err? Rasa nak muntah ade, rasa nak sepak terajang budak tue pun ade! Hahaha! ;D

Etty Selamat said...

Wah!!! Besar gambo! Ni betul2 marah nie..

tyka said...

kita lg hot la..
tadika da ade boipren tauuu..
hahahah

Syat0za Zai said...

dj radio jawab apa lepas tu kak? hahahha

Mr. Trollulz said...

Gilaa Gatal namanya tuu. -.-

cik ika said...

btol2 hot stuft woo..hahaha

Syazwan Che Deraman said...

hahhaha..biasa la.budak budak kan.

pantang orang cakap suka.
dah happy. call DJ bagai.

hehehe.

El-Janna said...

keh98989 gila punya hot stuff!

nik rosmawati said...

alahai...budak2 lagi ni..hehe

Myra Azraff said...

budak2 kecik skang kemain..perasan je lebih..haha..*flip the table !

anissnaadia said...

kesiannnnnnnnnnnn budak baru nak up !

*throw the table outside da window.

Anonymous said...

Aesya Zealous..... I love U

Aujinz said...

*terbalikkan meja*

Fudzla Busyra said...

ada dengar gak yang ni kat radio. rasaa nak bagi penyepak satu, tak padan dek umur haha.

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat