Wednesday, March 7, 2012

Sarcasm

baru hari kedua kelas start, gua dah masuk lambat satu kelas. sebelum tu, gua ada hal dengan lecturer lain. so, termakan masa banyak sikit. kira2 20 minit jugak la gua lewat masuk kelas. haha!

dengan gaya cool, gua pun masuk je walaupun lewat.

 gua memang tau lecturer ni akan ajar subjek ni. beliau memang sangat concern tentang kehadiran. punctuality penting. sape datang lewat, dia akan kunci pintu. jadi duduk la kat luar ataupun tak payah masuk kelas langsung. henfon kene off. kalau dengar bunyi, owner fon tersebut akan buat ketuk ketampi depan khalayak ramai. serius weh!!

bila gua masuk, beliau berkata..


dah nak abis waktu, budak2 kelas gua mintak tukar waktu kelas dekat lecturer tersebut..


adakah ini semua SARCASM ??????? ataupun memang beliau tak perasan yg beliau pernah mengajar gua dulu?

SARCASM = Sindiran

arrghhhhhhh !!!!!!



p/s : okay gua ada kelas jap lagi ! babai!

7 comments:

Tengku Nizam said...

perut da naik sikit, sebab tu tak cam da kot. hehehee

Safwan Seth said...

lu mmg kena troll dut...

aydah ahmad said...

hahah . kak dut ! kak dut ! kak dut ! dut dut ;p hhaa

Bidadari Besi said...

Macam perli je. Ahaaha.

pipoq said...

sabo dut..hehehe..wajah dah bertukar jadi doodle kot sampai tak dikenali..hehehe

miz rara said...

kih3.... sah pr0f Saif0llah(sje nk menti0n nme bt0l) xknl k0....

c0z dlm clz kt0rg p0n die ade gna ayt yg sma, tp bt0l2 kt "bdak bru" blajr ngn die... huhu... syian... =P

.........cP~ said...

Salam.

Alamak. kalau saya dulu kena dengan lecturer suka leter,kalau kawan lambat kitrang semua kena.

"Macam mana nak jadi nurse ni? Datang lambat. Nanti kawan lain nak balik kamu tak datang lagi. menyusahkan orang."

Errr...

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat