Saturday, February 4, 2012

Dating Lagi

Assalamualaikum wbt. sudah lama rasanya gua tak update belog gaya blogger wanita normal. hahahah. asyik2 doodle. So, apa kata kita menggedik kejap ye. hoho. Isnin lalu, gua dan rakan-rakan bertemu di Midvalley. gua drive sendiri dari Shah Alam ke Midvalley!! wehuuu!! dan ini merupakan pencapaian terbaik gua selepas drive Shah Alam - HUKM cheras selama 3 bulan. hoyeahhh! (errkkk)

oh kejap. perkenalkan diri gua, yang bertudung hitam baju hitam. yang tudung kaler purple ni member gua yg sentiasa comel.



gua makan Teppanyaki. tapi guna sudu garfu! haha!



oh ada sorang lagi member gua. beliau dah makin kurus! gua pulak yang makin gemuk! arghhhh

p/s : tak sangka gua pandai buat muka comel.harharhar




lepas makan teppanyaki, dessert pulak kat Delicious. lalala. yang ade strawberi tu namanya, Strawberry Chocolate Pavlova. dan minuman tu pula bernama Death by Iced Chocolate. memang gua saja amik air ni sebab gua pilih nama yang terpanjang dalam menu. hahah! oh, yang pasti gua tak mati lepas minum ni. tapi mungkin akan mati disebabkan kencing manis. lol.



dua orang ni je yang dapat hadir. yang lain tak boleh datang. gua yang snap pic ni! perghh macam semart lak. hebat gak. boleh jadi potogelape..hohoh..


oh, itu saja. sebenarnye gua tak larat nak lukis doodle. gua tengah demam + batuk + selesema. suara gua pun dah macam rockers. sigh~


Salam Maulidur Rasul semua !


13 comments:

Nelly The Strange said...

amboi , syoknya dia !

comellah !! ^^

EyqaLuvender said...

gua cuma nk ckp ni je,lu mmg comel...haha

nur amalina athman said...

salam maulidur rasul..:)

hafiz hafizol said...

pandai eh wat muka comel. belaja ngan sape tu? hehe

Nyamuk Terbang said...

fewiit awek

Red said...

suramnya templete baru

Aesya Zealous said...

@EyqaLuvender hahaha lu ni.. jgn la komen kat sini.. gua segan la.lol!!

Aesya Zealous said...

@hafiz hafizol belaja dgn kau la! haha

Abu Huzaifah said...

errr... nak mkn yg tu jugak... =..="

Lea Isnawi said...

kek tu nampak sedap!

ShahzCudin said...

jln2 ngn mmber2 mmg seronok...

miss farhah said...

omgeeeee i want that pavlova ! :D

Mohammad Thaqib Mohd Zaki said...

Lu akan di sumpah oleh Death by Iced Chocolate..!!! Hahahaha.

Nampak macam sedap jaa Death by Iced Chocolate tuh. :D

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat