Wednesday, November 23, 2011

Rindu pun ade ombak?







sentap sangat hati  I tau! haha! mak gua ni ayat kalau boleh semua nak sentap-sentap.

tapi jangan risau! gua 'back up' utk makcik2 dan orang2 yang beli novel tu...





11 comments:

feza said...

dah ada..dah ada..hehehe

Pendamba Mawar said...

haha baiknye backup..hihi,..aesya missing you lah.haha

syAzAnA said...

pes time pulak mak kak aesya terdiam. ngehngehngeh

Myza Sam said...

haha terbaik la Mak Cik :)

mysara said...

xsabar nk tgk..
nvel dye best...

NuR si CiKGu RiBeNa said...

rindu pun ada ombak.. kejap rindu byk kejap rindu sikit..haha!

Penyu said...

patutnya suruh mak kau buat blog. tak pun, dia jadi author bersama blog kau ni. haha

syaza nazura. said...

Ada bukunyaa di rumah, hee :D Sambungannya pun ada juga :DD

ShahzCudin said...

rindu pada ombak pantai mersing..hihi..

"bkn xnak beli, dah ada" <-- Like

nurul diana said...

x pnah bce novel tuu , tpp nk tngok cite tu , hahaha

Oasis said...

Filem dia dah keluar ke belum?

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat