Wednesday, November 2, 2011

Nak bertanya?

Assalamualaikum wbt..

tetibe aku rasa macam best lak buat post 'tanya' macam Si Sengalman ni..

so, aku pulak nak tanya. korang ade apa2 soalan yang nak aku jawab?


contoh : Aesya Zealous suka makan apa?



tanya jela ape2 kecuali nama sebenar aku dan nama sebenar family.

p/s : macam takde org tanye je...hhuhuhu..

17 comments:

thaqibzaki said...

Apa nama sebenar? HAHA! :D

Mila Ahmad said...

yang kecuali 2 la nak tnya sebenarnya tapi xboleh tanya so taknak tanya ape-ape lah..haha.. oke x soalan???

J.Syazwana said...

zealous tuh ape? haha

Rosalia said...

nama family ape?hahah gurau2.

ShahzCudin said...

hmm..susahnye pikir soalan.. :(

✿ pink velvet ✿ said...

bile aesya zealous nak update entry yg betul2 entry? hahaha *kejam*

Nyamuk Terbang said...

knapa zealous??knpa bkn jealous??

Ibnu Khairuddin said...

selain 2 tu kn?? zealous tu sbb ko slalu jealous ke? huhu.. ;p

* apa nama sebenar ko?? hahaha.. XD

nub said...

1) awat hang staii sangat?

2) apa jawapan kepada soklan di atas?


-budakbukansebarangbudak-

hekhekhek

saya cello191 said...

kena tanya ke??

hehe..tu pon soklan gk~~

Deeyaudeen Sabri said...

soalan aku :

Ko suka aku tak? Haha

Kalau tak suka, ko kena belanja aku wendy's .. boleh? :) haha

red said...

Aesya Zealous punye no phone ape?

ps:- haaa, soklan ni kena jawab dgn ikhlas dan jujur... hehehehe

mumble bubble said...

test statistical masuk ape jumaat ni?*kelas tak soalan aku? haha

mumble bubble said...

test statistical masuk ape jumaat ni?*kelas tak soalan aku? haha

Penyu said...

kau dah kawen?

SyazwanSarawak said...

bila nak jumpa lagi? hahahah

Pendamba Mawar said...

da ada pkwe blom..law xd sy nk ngorat

 

Copyright © 2013 | Aesya Zealous | by Cik Bulat